6 momenten waarop je hamamdoek deze zomer onmisbaar is

6 momenten waarop je hamamdoek deze zomer onmisbaar is

Je hammamdoek neem je deze zomer overal mee naartoe

Het festivalseizoen is in volle gang en ook de zomer keert vanaf deze week weer terug. Er zitten mooie weken aan te komen vol waterpret en gezelligheid in het park. En dan is de hamamdoek haast niet meer weg te denken, want die komt vaker van pas dat je misschien zou denken. Trendy én handig!

Veelzijdige hamamdoeken

Laten we voorop stellen dat een hamamdoek een aantal belangrijke voordelen kent die in alle zes de situaties van pas komen. Zo is het een erg luchtige doek die licht van gewicht is. Je hebt voor je hamamdoek geen grote tas nodig en hij is dus erg handig mee te nemen. Met name de hamamdoeken van Kayori zijn gemaakt van duurzame materialen. Daar schreven we eerder deze blog over. Last but not least; het is een doek waar je zeker mee gezien mag worden. Zoals je hieronder kunt zien is het aanbod modieuze hamamdoeken eindeloos:

Neem altijd een hamamdoek mee

Wat je deze zomer ook allemaal gaat beleven, je hamamdoek is je beste maatje. Dat tonen deze zes voorbeelden maar weer eens aan:

  1. Om even te ontsnappen aan de hitte heb je besloten een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Nadat je een paar baantjes hebt getrokken, is je hamamdoek het ideale item om bij je te hebben. Je hebt jezelf namelijk in een handomdraai afgedroogd omdat het direct vocht opneemt. Vervolgens kun je hem mooi op je ligbedje leggen. Bezoek je meteen ook de sauna? Je hamamdoek kun je dan perfect gebruiken als saunadoek.
  2. Je spreekt met je beste vrienden af in het park voor een beregezellige picknick. Ook nu kan je hamamdoek niet ontbreken. Lekker om op te zitten en te liggen, of gewoon handig om er je etenswaar op uit te stallen.
  3. Een dagje strand! Iedereen heeft er al een tijdje naar uitgekeken maar het bezorgt toch weer de nodige ergernissen. Wat dacht je van al die zandkorrels die aan de natte strandlakens blijven kleven? Gelukkig heb jij je hamamdoek bij je en heb je daar totaal geen last van.

    Walra Soft Cotton Hamamdoek - Je hamamdoek
    Walra Soft Cotton Hamamdoek
  4. Of je er nu al een lange dag op het strand op hebt zitten of niet, de avond en dan met name de zonsondergang mag je zeker niet overslaan. Tijdens een romantische wandeling krijg je het misschien warm van binnen. Zodra er echter een stevige zeebries opsteekt, ben je maar wat blij met je hamamdoek die je lekker om je heen kunt slaan. Houd er wel rekening mee dat je vriend zich mogelijk gepasseerd voelt. Slaat niet alleen de sfeer maar ook het weer om? Dan heb je gelijk een sjaal bij je.
  5. Ook op een festival kun je eigenlijk niet zonder hamamdoek. Het maakt niet uit of je ‘een blokje om’ doet, in de bloedhitte wat extra schaduw wilt creëren voor je hoofd en nek, of dat het tijd is geworden om even uit te hijgen in het gras. Je hamamdoek is van alle markten thuis.
  6. Zeg je deze zomer Nederland voor eventjes vaarwel en pak je het vliegtuig naar je reisbestemming? In de cabine kan de airco na enige tijd nogal koud aanvoelen aan je blote huid. Je handbagage is helaas ook niet altijd binnen handbereik om een vest te pakken. Daarom had jij je hamamdoek al op je schoot gelegd natuurlijk. Tijd voor een dutje? Rol of vouw je hamamdoek op en je hebt het perfecte kussentje!

Hoe gebruik jij je hamamdoek?

Shop hier jouw hamamdoek!
Vorig artikel
Snoozing eendendons dekbedden
Volgend artikel
middagdip voorkomen