Multifunctioneel: zomerse hamamdoeken van Kayori!

Multifunctioneel: zomerse hamamdoeken van Kayori!

multifunctioneel-zomerse-hamamdoeken-kayori-strandhanddoek

Met de zomer voor de deur is een hamamdoek een handige aanwinst. Of je nu een strandtype bent, een picknick liefhebber of houdt van een verkoelende wandeling door het bos, tijdens een warme zomerdag komen deze hamamdoeken van Kayori zeker van pas. De doeken zijn luchtig, eerlijk en duurzaam zodat jij klaar bent om de hele zomer lang buiten te genieten!

Kayori duurzame hamamdoeken

Kayori heeft naast haar collectie beddengoed een volledige lijn met hamamdoeken ontwikkeld, verkrijgbaar in diverse kleuren en zomerse dessins. Hamamdoeken komen van oorsprong uit Turkije. Voornamelijk werden hamamdoeken in badhuizen (hamam) of sauna’s gebruikt als omslagdoek of droogdoek. Ook deze hamamdoeken van het verantwoorde merk zijn gemaakt van écht Turks katoen, puur en eerlijk. Tegenwoordig zie je dat hamamdoeken als veelzijdige handdoek of laken ook op het strand, aan het zwembad of zelfs tijdens festivals worden gebruikt.

Bekijk alle hamamdoeken van Kayori >>

 

 

Ideaal voor de zomer & op reis

De hamamdoeken van Kayori worden nog steeds op traditionele wijze gemaakt met duurzaam Turks katoen. Hierdoor zijn ze licht en snel drogend. Ondanks dat de doeken enkel puur katoen en geen badstof bevatten, voelen ze heerlijk zacht aan en zijn ze extreem vochtabsorberend. Na een wasbeurt wordt je hamamdoek vaak nog soepeler. Een hamamdoek is lichter dan een gewoon strandlaken of handdoek en neemt minder ruimte in beslag in je bagage. Bovendien zijn de badhanddoeken multifunctioneel. Gebruik je hamamdoek als strandhanddoek, picknickdeken, sjaal of sarong. Ideaal voor op vakantie of een dagje strand!

De voordelen van een hamamdoek:

  • Vochtabsorberend en ademend
  • Licht in gewicht en eenvoudig om mee te nemen
  • Duurzaam, gemaakt van biologisch katoen en/of bamboe
  • Snel drogend
  • Multifunctioneel en trendy, dus mooi om te zien
Ontdek het aanbod >>

 

 

Ook fijn slapen onder luchtig zomers beddengoed

Behalve de hamam collectie heeft Kayori ook een ruim aanbod aan duurzame dekbedovertrekken, gemaakt van biologisch katoen en natuurlijk linnen. Deze materialen zijn ideaal als dekbedhoes voor in de zomer. Beide stoffen zijn ademend en warmteregulerend. Enerzijds is linnen een sterke stof en biedt het een casual uitstraling, anderzijds is katoen heerlijk zacht en soepel en geeft het in satijnbinding een mooie luxueuze glans. Met warm weer houdt dit beddengoed jou lekker koel zodat het bijdraagt aan je ultieme slaapcomfort deze zomer.

Alle producten van Kayori zijn geïnspireerd op eeuwenoude Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Hierdoor kun jij op een eerlijke manier genieten van een onvergetelijke zomer en al het moois om je heen!

Vorig artikel
Lees de 10 doodenge hallucinaties die je 's nachts kun krijgen - hallucineren in je slaap
Volgend artikel