Gouden tip voor een goede nachtrust: luxe beddengoed van Satin d’Or!

Gouden tip voor een goede nachtrust: luxe beddengoed van Satin d’Or!

Satin d'Or Grosseto dekbedovertrek

Ook deze lente geeft Satin d’Or jouw slaapkamer een extra chique en luxe uitstraling. De nieuwe dekbedovertrekken van katoen-satijn combineren elegant design met weldadig slaapcomfort. Een nacht slapen onder dit zijdezachte en glanzende kwaliteitsmateriaal geeft jouw dag vanzelf een gouden randje, vanaf het moment waarop je jouw ogen opendoet.

Stijlvolle strepen

Om jouw bed een moderne maar rustgevende look te geven heeft Satin d’Or twee nieuwe dekbedovertrekken ontworpen met verrassend sfeervolle streepdessins. Het Crayon overtrek is afgewerkt met dunne verticale lijnen die speels in elkaar overlopen. De sobere tinten bruin, oker, grijs en lichtblauw komen samen in een fris banenspel. De effen donkergrijze achterkant van dit dubbelzijdige model zorgt bovendien voor een prachtig contrast, als het dekbed wordt omgeslagen. Ook bij het Fluvius dekbedovertrek staat het spannende kleurverloop centraal. Horizontale strepen in teal, vergrijsd blauw en zandkleur gaan vloeiend in elkaar over, als een wateroppervlak dat rimpelt in de wind.

Satin d’Or geeft glans aan de natuur

Wat zou de lente zijn zonder bloemen? Met frisse bloemenprints heeft ook Satin d’Or zich dit voorjaar laten inspireren door de natuur. Het saliegroene Charlotte dekbedovertrek is bezaaid met roze en gele rozen. De zoete pastelkleuren geven het geheel een romantisch karakter dat nog wordt versterkt door de effen roze achterkant. Om je bed een artistiek tintje te geven kies je natuurlijk voor het Murillo overtrek. Het abstracte bloemmotief in fleurige aquareltinten komt helemaal tot leven als je je dekbed omslaat. Kan jouw slaapkamer wel een vleugje zen gebruiken? Verwen jezelf dan met het geraffineerde Feuilles dekbedovertrek! Groene, blauwe en witte bladeren dwarrelen speels neer op de lichtgrijze ondergrond die de fijne nerfstructuren perfect laat uitkomen. Puur natuur in een stijlvol jasje.

Ontdek hier het beddengoed van Satin d’Or

Modern chic

Onder de nieuwe dekbedovertrekken van Satin d’Or slaap jij dit voorjaar als een vorst. Door de strakke lijnen van grafische prints te combineren met luxueuze natuurmaterialen krijgt je slaapkamer vanzelf een eigentijdse maar glamoureuze uitstraling. Het Mosaic dekbedovertrek is dan ook een ware eyecatcher. De exotische fantasieprint in warme aardetinten doet denken aan zomerse mozaïektegels uit landen rond de Middellandse Zee. Slaap je toch liever in een minimalistische zen slaapkamer? Kies dan voor de chique eenvoud van het Grosseto overtrek. Het elegante cirkelmotief in verschillende nuances grijs en wit ademt rust, sfeer en sereniteit. Ook het Marble dekbedovertrek met zijn trendy marmer-look komt helemaal tot zijn recht in een modern interieur. De witte marmernerven op een zwarte achtergrond maken van dit klassieke dessin een trendy blikvanger voor iedere slaapkamer die wel wat glamour kan gebruiken.

Met welk dekbedovertrek uit de voorjaarscollectie van Satin d’Or geef jij stijl aan je slaapkamer

Vorig artikel
Warm in bed? Met verkoelend beddengoed van Polydaun slaap je deze zomer aangenaam
Volgend artikel
Ganzendons dekbed