Warm in bed? Verkoelend beddengoed van Polydaun

Warm in bed? Verkoelend beddengoed van Polydaun voor de zomer

Warm in bed? Met verkoelend beddengoed van Polydaun slaap je deze zomer aangenaam

Het zonnetje laat zich vaker zien en de temperaturen stijgen; de zomer is in aantocht. Een heerlijk vooruitzicht natuurlijk, maar die warmte trekt ook door naar jouw slaapkamer. ’s Nachts zweten, draaien en woelen is voor veel mensen herkenbaar. Het Zweedse merk Polydaun heeft daarom verkoelend beddengoed ontwikkeld, speciaal voor de warme zomernachten. De producten variëren van een luchtig zomerdekbed tot een speciaal anti-transpiratie hoofdkussen. Zo geniet je van een optimale nachtrust, ook in de zomer.

Een uitgeruste zomer met verkoelend beddengoed van Polydaun

In de jaren ’70 produceerde Polydaun als eerste het dekbed ter vervanging van de wollen deken. Op dit moment maakt Polydaun, generaties later, nog steeds wat volgens velen de beste dekbedden ter wereld zijn. Het Zweedse merk richt zich op het aanbieden van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten om voor elk type consument een ideaal slaapklimaat te creëren. Door deze jarenlange ervaring, innovaties en het gebruik van verschillende soorten materialen, kun jij deze zomer heerlijk fris ontwaken.

Ontdek het assortiment van Polydaun >>

 

Polydaun zomerdekbedden

Door de hoge temperaturen slapen we in de lente en zomer vaak net iets korter dan in de herfst of winter. Want ga je vroeg naar bed, dan lig je nog in de zomerhitte. En ga je (te) laat naar bed, dan mis je essentiële uren slaap. Daarnaast is het met een ‘gewoon’ dekbed vaak te warm, maar haal je dat dekbed er vanaf dan mis je toch weer iets om je heen. Deze strubbeling is voor veel mensen herkenbaar. Daarbij komt nachtelijk transpireren niet alleen voor tijdens de warme zomerdagen. Ook ’s winters hebben veel mensen last van nachtzweten. Zelfs zo erg dat het beddengoed nat is van het zweet. Vochtregulerend en verkoelend beddengoed van Polydaun kan hierbij helpen. het Zweedse merk heeft daarom speciaal voor de warme zomernachten en voor mensen die veel nachtelijk transpireren twee zomerdekbedden ontwikkeld: een van katoen en een van bamboe.

Naar zomerdekbedden >

Verschil tussen katoenen en bamboe zomerdekbed

Waarom twee verschillende zomerdekbedden? Beide zomerdekbedden van Polydaun zijn licht, bevatten een uitstekende vochtregulatie en bezitten ademende eigenschappen waardoor temperatuurschommelingen tijdens de nacht goed opgevangen worden en transpiratievocht snel kan verdampen. Alles wat je nodig hebt voor een fijne zomernacht. Het verschil tussen de twee zomerdekbedden zit hem echter in de vocht absorberende eigenschappen.

Het katoenen zomerdekbed is voorzien van een vulling van 100% katoen, dat zorgt voor een uitstekende vochtabsorberende en ventilerende werking. Het bamboe dekbed bevat dezelfde eigenschappen, maar neemt maar liefst 40 procent meer vocht op dan katoen! Daardoor behoort nachtelijk transpireren en bezweet wakker worden tot de verleden tijd en worden bacteriën en schimmels vermeden. Daarnaast is het bamboe dekbed milieuvriendelijk en ook nog eens lekker zacht voor de huid. Door anti-transpiratie beddengoed of verkoelend beddengoed van Polydaun kun jij dus weer slapen als een roosje.

Meer anti-transpiratie beddengoed >

Anti-transparantie hoofdkussen van Polydaun

Heb je het ’s zomers erg warm in bed, last van nachtzweten of is ’s morgens zelfs je haar of bed nat? Het draaien en woelen, en je kussen tijdens de nacht meerdere keren omdraaien om nog enigszins lekker te kunnen slapen is voor veel mensen helaas een herkenbaar verhaal. Er bestaan diverse tips om minder te zweten in bed, maar wat ook goed helpt is verkoelend beddengoed, bijvoorbeeld een speciaal anti-transpiratie kussen. Polydaun heeft diverse anti-transpiratie hoofdkussens ontwikkeld om een optimaal slaapklimaat te creëren. Want goed slapen, is ook weer fris ontwaken. Met deze kussens houd jij je hoofd koel deze zomer:

Naar anti-transpiratie hoofdkussens

 

Welk verkoelend zomer beddengoed heeft jouw voorkeur?  

Vorig artikel
Cinderella voorjaarscollectie: haal de Wabi Sabi trend naar je slaapkamer
Volgend artikel
Satin d'Or Grosseto dekbedovertrek