Haal de Ethnic Chic woontrend naar je slaapkamer met Satin d’Or

Haal de Ethnic Chic woontrend naar je slaapkamer met Satin d’Or

Cervo dekbedovertrek sfeer

Globetrotters opgelet! Met de aztec dekbedovertrekken van Satin d’Or reis je de hele wereld rond, gewoon vanuit je bed. Etnische motieven in warme aardetinten of opvallende trendkleuren geven jouw mooiste vakantieherinneringen een plekje in huis. De zijdezachte en glanzende katoen-satijn geeft de hoogwaardige overtrekken bovendien een extra chique uitstraling. Dus zigzag snel door de collectie en maak jouw slaapkamer helemaal Ethnic Chic!

Wereldse prints

Driehoeken, lijnen en andere geometrische patronen doen denken aan Azteekse kunstvoorwerpen, Afrikaanse gewaden en Indiaanse totempalen. Zo nemen de opvallende tribal prints van Satin d’Or je mee op ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van de wereld. Ze nodigen je niet alleen uit om op avontuur te gaan, maar geven tegelijkertijd een warme, sfeervolle en authentieke feel aan jouw slaapkamer.

Een exotisch tintje voor ieder interieur

De wereldse dekbedovertrekken van Satin d’Or zijn uitgevoerd in warme natureltinten met opvallende trendy accentkleuren, zoals terracotta, oker en teal. Het grote voordeel van dit exotische kleurenpalet is dat je de Ethnic Chic woontrend moeiteloos kunt toepassen in verschillende interieurstijlen. In een Urban Jungle slaapkamer met meubels en accessoires van hout, leer, rotan, bamboe en natuurlijk veel groene planten zorgen de etnische patronen voor net dat vleugje extra pit. Maar ook in combinatie met een trendy Art Deco stijl komen deze grafische motieven helemaal tot hun recht. Zeker als je het plaatje afmaakt met elegante goud- en bronskleurige elementen, zoals een stijlvol nachtlampje naast je bed. Tenslotte is zo’n kleurrijke aztec print natuurlijk ideaal om een warme zomerwind te laten waaien door jouw stoere industriële loft.

 

Bekijk de beddengoed collectie van Satin d’Or

Katoen-satijn van Satin d’Or

Satin d’Or staat voor stijl, comfort en kwaliteit. Voor de dekbedovertrekken heeft dit bekende beddengoedmerk dan ook gekozen voor de mooiste katoen-satijn. Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat dit fijne kwaliteitsmateriaal extra zacht en soepel aanvoelt. Door de subtiele satijnglans speelt de stof bovendien prachtig met het licht. Katoen-satijn heeft verder van nature uitstekende ventilerende en absorberende eigenschappen. Daardoor past het zich snel aan aan de lichaamstemperatuur en geniet je het hele jaar door van een goede en gezonde nachtrust.

Met welk wereldse dekbedovertrek van Satin d’Or geef jij je slaapkamer een Ethnic Chic make-over?

Vorig artikel
Welke kussenvulling past bij jou
Volgend artikel
maat dekbed informatie uitleg