Basic & Chic met effen dekbedovertrekken van Heckettlane

Basic & Chic met effen dekbedovertrekken van Heckettlane

Heckettlane dekbedovertrek Diamante sphere blue

De effen dekbedovertrekken van Heckettlane staan voor rust, eenvoud en stijl. Minimalistische motieven spelen mooi met het zonlicht en geven zo diepte en ritme aan je interieur. Met hun strakke design in gedempte trendkleuren vormen deze katoen-satijnen overtrekken de ideale basis voor een moderne slaapkamer met een vleugje luxe hotelgevoel.

Jacquard geweven grafische patronen

Door te kiezen voor stijlvol ton-sur-ton laat het kwaliteitsmerk Heckettlane zijn effen dekbedovertrekken letterlijk stralen. Geraffineerde jacquard geweven patronen creëren een subtiel glanzend lijnenspel dat je slaapkamer tot leven brengt. Bovendien geven klassieke satijnstrepen, speelse stippen of een modern ruitje het eenvoudige ontwerp een extra chique en luxe uitstraling. Net zoals de bijpassende kussenslopen met mooie Oxford-rand trouwens. Zo heb je iedere ochtend het gevoel dat je wakker wordt in een 5-sterren hotel.

Ingetogen kleurenpalet

Om de elegante look van jouw hotel chic slaapkamer compleet te maken zijn de uni dekbedovertrekken van Heckettlane uitgevoerd in de mooiste trendkleuren. Frisse neutrale tinten wit, grijs en staalblauw ademen rust en sereniteit. Daardoor sluiten ze perfect aan bij de strakke grafische dessins. Als je juist toe bent aan wat meer warmte en gezelligheid in huis, kun je ook kiezen voor sfeervolle aardekleuren, zoals Canyon Rose en Marsala Brown. Of laat je inspireren door de rijke, klassieke uitstraling van donkere groentinten. Vooral in combinatie met de minimalistische jacquardmotieven hebben deze stoere trendkleuren uit de natuur een harmonieus en kalmerend effect.

Bekijk de beddengoed collectie van Heckettlane

Heckettlane beddengoed van katoen-satijn

Omdat niet alleen het oog wat wil, zijn de effen dekbedovertrekken van Heckettlane uitgevoerd in luxe katoen-satijn. Dit glanzende kwaliteitsmateriaal met zijn zijdezachte touch is dan ook een absolute must als je wilt genieten van het ultieme hotelgevoel. Net als reguliere katoen heeft katoen-satijnen beddengoed namelijk uitstekende ademende en absorberende eigenschappen. Doordat het zich snel aanpast aan de lichaamstemperatuur, brengt het aangename verkoeling in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. De stof valt heerlijk glad en soepel om je heen en heeft bovendien een heilzaam effect op huid en haar. Ideaal voor een schoonheidsslaapje!

Met welk dekbedovertrek van Heckettlane tover jij je slaapkamer om in een luxe hotelsuite?

Vorig artikel
Welk materiaal dekbedovertrek past bij mij?
Volgend artikel
HIP Valdez dekbedovertrek