HIP dekbedovertrekken voor een vleugje Boho in de slaapkamer

HIP dekbedovertrekken voor een vleugje Boho in de slaapkamer

HIP Valdez dekbedovertrek

Met de dekbedovertrekken van HIP Collection creëer je eenvoudig een nonchalante summer vibe in je slaapkamer. Bont gekleurde prints vol mandala’s, exotische bloemen, vogels en vlinders geven je interieur een wereldse boho look. Laat je inspireren door de vrolijke beddengoed collectie van dit kwaliteitsmerk. Het geeft kleur aan je dag, vanaf het moment waarop je wakker wordt!

Kleurrijke bohemian dessins

HIP staat bekend om zijn rijkelijk versierde ontwerpen in levendige contrastkleuren of juist in zacht, dromerig pastel. Geometrische patronen en elementen uit de natuur gaan hand in hand. Van fleurige mandala’s tot weelderige bloemen, van pauwen tot toekans en van zebra’s tot zeepaardjes. Wordt de drukke hippie look je echt te bont? Keer het dubbelzijdige dekbedovertrek dan gewoon om! De effen achterzijde van het overtrek en de kussenslopen is namelijk versierd met een geraffineerd grafisch all-over motief. Zo maak je jouw tropische paradijsje in een handomdraai weer helemaal zen.

Effen HIP dekbedovertrekken

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om een rustige en natuurlijke basis te creëren voor een bohemian slaapkamer. Zo zou je kunnen kiezen voor een Uni Satin dekbedovertrek van HIP Collection. Stoere en elegante sfeermakers in de mooiste kleuren, van sfeervol bruin tot trendy dusty pink. Deze zacht glanzende effen basics dragen bij aan een harmonieuze sfeer in ieder interieur, klassiek of modern, romantisch of industrieel.

Bekijk de dekbedovertrekken van HIP Collection

Chic beddengoed van luxe katoen-satijn

De beddengoed collectie van HIP biedt een uitgebreide keus aan dekbedovertrekken van katoen-satijn. Het perfecte materiaal om je bed een extra mooie en luxe uitstraling te geven! Door de hoge draaddichtheid en de speciale weeftechniek voelt katoen satijn bovendien heerlijk zacht en soepel aan. De gladde stof zorgt er ook nog eens voor dat je huid minder “kreukt” en je haar minder “pluist” tijdens het slapen. Dankzij de uitstekende ventilerende en absorberende werking, wordt transpiratievocht snel afgevoerd en slaap je de hele nacht fris en comfortabel. Tenslotte maakt de satijnbinding dit kwaliteitsmateriaal bijzonder sterk en onderhoudsvriendelijk.

Flanellen beddengoed om heerlijk warm onder weg te kruipen

De HIP dekbedovertrekken van flanel-katoen zijn ideaal voor het koudere seizoen. Niet alleen om wat fleur en kleur te geven aan de donkere dagen, maar ook om je bed om te toveren in een lekker warm nestje. De licht geruwde stof heeft namelijk een zacht, wollige laagje dat snel de lichaamstemperatuur aanneemt en de warmte goed vasthoudt. Doordat flanel net als reguliere katoen goed ademt en snel vocht opneemt, blijft je lichaamstemperatuur de hele nacht constant en valt zelfs de grootste koukleum extra snel in slaap.

Met welk dekbedovertrek van HIP Collection geef jij je slaapkamer een zomerse Boho look?

Vorig artikel
Heckettlane dekbedovertrek Diamante sphere blue
Volgend artikel
Polydaun frisse en koele hoofdkussens