Houd het hoofd koel met de anti-transpiratie hoofdkussens van Polydaun

Houd het hoofd koel met de anti-transpiratie hoofdkussens van Polydaun

Polydaun frisse en koele hoofdkussens

De zomer is in volle gang. Overdag lokken de tropische temperaturen ons naar het strand en het zwembad voor wat verkoeling. Maar als je dan ’s avonds moe en rozig het liefst zo snel mogelijk in slaap wil vallen, lig je nog uren te woelen en te zweten in je veel te warme bed. Herkenbaar? Speciaal voor al die mensen die het ’s nachts snel warm hebben biedt Polydaun een ruime keus aan frisse en koele hoofdkussens, voor groot en klein. Ze helpen je om sneller in slaap te vallen en de volgende dag uitgerust wakker te worden. Dus laat die hittegolf maar komen!

Synthetische hoofdkussens

Met hun gepatenteerde vulling van holle polyestervezel en katoenen tijk voelen de synthetische anti-transpiratie hoofdkussens van Polydaun heerlijk licht en luchtig aan. Door de uitstekende veerkracht bieden zij bovendien comfortabele ondersteuning aan hoofd, nek en schouders. Maar wat het belangrijkste is: de goed ademende materialen zorgen ervoor dat warmte en transpiratievocht zo snel mogelijk worden afgevoerd. Zo blijft je hoofdkussen de hele nacht heerlijk koel en schoon aanvoelen. Afhankelijk van je favoriete slaaphouding, kies je voor een zacht, medium of stevig kussen in traditioneel puntmodel of in boxmodel met opstaande rand. Een bijkomend voordeel van een synthetisch kussen is dat je het eenvoudig kunt wassen en drogen in de machine. Dit maakt deze hoofdkussens bij uitstek geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

Bekijk alle hoofdkussens van Polydaun

Wollen hoofdkussen van Polydaun

Ook het Pura hoofdkussen van Polydaun is een uitkomst voor slapers die vaak badend in het zweet wakker worden op een klam en vochtig kussen. Het is namelijk gevuld met puur natuurlijke wolbolletjes. Dit zachte en veerkrachtige materiaal staat bekend om zijn hoge ventilatievermogen. Transpiratievocht wordt niet alleen snel geabsorbeerd, maar ook even snel weer afgegeven aan de omgeving. Verder bevat wol antibacteriële en vuilafstotende lanoline of wolvet dat bijdraagt aan een frisse, schone en gezonde slaapomgeving. Het wollen hoofdkussen heeft een boxmodel met een oplopende rand, zodat je zelf kunt kiezen of je liever op de dikke of de dunne kant slaapt.

Coole kinderkussens

Natuurlijk denkt Polydaun ook aan de kleintjes. Je wilt tenslotte niets liever dan dat jouw kindje ook in de zomer geniet van een ongestoorde nachtrust. Het Joepi Airflow kinderhoofdkussen heeft daarom een synthetische Isocraft-vulling. Deze gepatenteerde gesiliconiseerde holle polyestervezel is licht, veerkrachtig en blijvend zacht. Om de uitstekende ventilerende werking nog te versterken is de tijk gemaakt van 3D ventilatiemesh. Daardoor maakt warme, vochtige lucht onmiddellijk plaats voor koele lucht en blijft ook de vulling extra lang schoon en fris. Speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie is het Joepi synthetische kinderkussen een echte aanrader. Dankzij de gepatenteerde Tripleguard®- behandeling krijgen bacteriën en schimmels geen kans in dit goed ademende hoofdkussen. Zo is jouw kleintje na een heerlijk dagje zomerpret in een mum van tijd in dromenland. En daar zijn we uiteindelijk allemaal bij gebaat, toch?

Op welk hoofdkussen van Polydaun kom jij heerlijk fris en uitgerust de zomer door?

Vorig artikel
HIP Valdez dekbedovertrek
Volgend artikel
SNURK Unicorn dekbedovertrek