SNURK beddengoed voor een fris en fruitig nieuw schooljaar

SNURK beddengoed voor een fris en fruitig nieuw schooljaar

SNURK Unicorn dekbedovertrek

Na een lange, luie zomer staat het nieuwe schooljaar alweer voor de deur. Heeft jouw kind nog moeite om het oude ritme van vóór de vakantie terug te vinden? Met de originele dekbedovertrekken van kwaliteitsmerk SNURK wordt het meteen een stuk leuker om op tijd naar bed te gaan. En ze helpen ook nog eens om goed uitgerust, vol nieuwe inspiratie en goede moed terug naar school te gaan.

Met SNURK kun je worden wat je maar wilt

Durf groots te dromen en laat vooral niemand zeggen dat dromen bedrog zijn. De opvallende fotoprints van SNURK zijn zo levensecht, dat het net lijkt alsof je in de huid kruipt van je favoriete topvoetballer of een sprookjesprinses. Maar ook astronauten, basketballers, amazones en zelfs zeemeerminnen in spe kunnen met deze dekbedovertrekken hun slaapkamer omtoveren tot de ultieme droomwereld. Dus of je nu wacht op de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal of op jouw prins op het witte paard, met een dekbedovertrek van SNURK worden zelfs je stoutste dromen werkelijkheid.

Ontdek de beddengoed collectie van SNURK

Dierenvriendjes

Is jouw kindje dol op dieren? Dan zal het zeker heerlijk slapen met zijn of haar favoriete viervoeter op het voeteneind. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor vieze pootjes of haren op het beddengoed! In de collectie van SNURK vind je niet alleen effen witte dekbedovertrekken met een slapende hond of kat. Ook een luie baby panda en een schattig vosje hebben hun weg gevonden naar de kinderkamer. Sommige dieren zijn nog brutaler en wagen zich zelfs gewoon op het hoofdkussen. Maar voor de allergrootste waaghalzen die dromen van een toekomst als dierentemmer, kies je natuurlijk voor een stoere dinosaurus of reuzenhaai. In de fantasiewereld van dit speelse beddengoed assortiment is alles mogelijk. Origami gevouwen kraanvogels spreiden hun vleugels, terwijl een knuffelzachte eenhoorn je kleintje mee op reis neemt voor het mooiste droomavontuur.

Altijd zomer in de slaapkamer

Voor al die kinderen en pubers die nog lang niet klaar zijn om afscheid te nemen van hun luie, zonnige strandleventje, heeft SNURK ook een geweldige oplossing. Haal die fijne beach vibe gewoon naar je slaapkamer en hou dat zomerse gevoel zo lang mogelijk vast! School of niet, met deze dekbedovertrekken kun je het hele jaar rond blijven dobberen op je surfplank of lekker relaxen aan de rand van het zwembad.

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Voor de dekbedovertrekken van SNURK wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% biologische percaline, percale katoen en flanel-katoen. Hoewel elk van deze zachte en soepele natuurmaterialen zijn eigen kenmerkende eigenschappen en voordelen heeft, dragen ze alle bij aan een comfortabele en gezonde slaapomgeving. Doordat minder grondstoffen, water en chemicaliën nodig zijn voor de productie van biologische katoen, zijn zij ook nog eens beter voor het milieu.

Welk SNURK dekbedovertrek laat jouw kind of puber dromen?

Vorig artikel
Polydaun frisse en koele hoofdkussens
Volgend artikel