Botanisch en stijlvol met Heckettlane dekbedovertrekken

Botanisch en stijlvol met Heckettlane dekbedovertrekken

Heckettlane Rafaella dekbedovertrek

Ben jij ook helemaal weg van vrolijke, botanische prints? Dan heeft de nieuwe Heckettlane voorjaarscollectie je zeker iets moois te bieden! Deze leuke dekbedovertrekken fleuren je slaapkamer op en geven je interieur een echte lente make-over. Bovendien is de zachte katoen-satijnen stof heerlijk comfortabel om onder te slapen.

Sierlijke bloemen en prachtige illustraties

De gebloemde dekbedovertrekken van Heckettlane zien er beeldschoon uit. Botanische prints nemen je mee naar frisse tuinen vol bloemen in alle kleuren en geuren. Hier kom je tot rust en kunnen je gedachten afdwalen. Dit fijne gevoel weet Heckettlane mooi te vangen in de nieuwe lentecollectie. De prachtige dessins creëren een kalme sfeer in de slaapkamer en halen de lente in huis. Je ziet warme tinten en lichte kleuren elkaar afwisselen terwijl sierlijke illustraties het beddengoed een elegante uitstraling geven. Ga jij voor de kleurrijke paradijsvogelbloemen of kies je liever voor grote rozen in gebroken wit? Stijlvol en luxueus geven de Heckettlane overtrekken je interieur altijd een passende look.

Zacht en stijlvol beddengoed

Naast bloemrijke dessins bieden de Heckettlane dekbedovertrekken je ook heerlijk slaapcomfort. Zo is het kwalitatief hoogstaande beddengoed vervaardigd van 100% katoen-satijn. De mooie, subtiele glans geeft je slaapkamer een chique en stijlvolle look. Dankzij een speciale weeftechniek voelt dit soepele materiaal extra glad en zacht aan op de huid. Verder beschikt katoen-satijn over een goed ademend en warmteregulerend vermogen. Onder een Heckettlane dekbedovertrek geniet je dan ook iedere nacht van fijn slaapcomfort. Voor de finishing touch bevatten de kussenslopen een elegante oxfordrand. En ben je na een tijdje weer toe aan iets anders? Draai dan het beddengoed om, want de Heckettlane lentecollectie bevat dubbelzijdige prints! Hierdoor kun je er alle kanten mee op. Wat is jouw favoriete dessin?

 

 

Bekijk hier al onze Heckettlane dekbedovertrekken
Vorig artikel
Hoe onderhoud ik een donzen dekbed?
Volgend artikel
Kayori Ilori dekbedovertrek