Onder deze oranje dekbedovertrekken slaap je als een vorst!

Onder deze oranje dekbedovertrekken slaap je als een vorst!

Kayori Ilori dekbedovertrek

Ligt je kleedje al klaar voor de vrijmarkt? Op 27 april is het immers alweer tijd voor een dagje Oranje-gekte. Maar waarom zou je alleen je mooiste outfit Koningsdag proof maken? Oranje is een warme kleur die energie en creativiteit uitstraalt. Met een eindeloos fris en fruitig kleurenpalet is het de perfecte kleur om ook je slaapkamer een fijne voorjaarsboost te geven. Laat je inspireren door onze selectie dekbedovertrekken en bekijk de wereld voortaan door een oranje bril!

Lichte oranjetinten voor een vleugje Boho Chic

Zachte pasteltinten als peach of abrikoos maken oranje tot de ultieme zomerse sfeermaker in huis. Met hun roze of gele ondertonen brengen ze een gevoel van licht, ruimte en zachtheid in je interieur, maar zorgen ze tegelijkertijd voor een zonnige uitstraling. Door een oranje dekbedovertrek te combineren met natuurlijke materialen, zoals hout, linnen en wol, cactussen en rieten mandjes creëer je eenvoudig een romantische boho chic sfeer. Om optimaal te genieten van die relaxte summer vibes mogen stapels plaids en kussentjes natuurlijk niet ontbreken op je bed.

 

Bekijk alle oranje dekbedovertrekken

Kleurrijk en exotisch oranje

Voor de liefhebbers van felle en extravagante kleurcombinaties zijn oranje accenten de ideale manier om de slaapkamer meer pit te geven. Met hun rode ondertoon vormen warme aardetinten, zoals terra en roestbruin, een bron van energie en positiviteit in huis. Dus een druilerig ochtendhumeur verdwijnt gegarandeerd als sneeuw voor de zon! De natuurlijke uitstraling van deze kleuren komt helemaal tot zijn recht in een wereldse woonstijl. Daarom laten deze dekbedovertrekken de warme oranje nuances terugkomen in de vorm van grafische motieven, zoals zigzagpatronen, bladmotieven en mandala’s. Bijzondere groene planten met grote bladeren brengen jouw ethnic chic slaapkamer helemaal in exotische sferen.

70’s Retro slaapkamer met oranje in de basis

Met de 70s Retro trend maakt de iconische kleur oranje een comeback in onze interieurs. Recycling, upcycling en kringloopwinkels zorgen ervoor dat oude meubels, kleding en accessoires een tweede leven krijgen. Om het geheel een moderne twist te geven combineer je jouw vintage schatten natuurlijk met een eigentijds oranje dekbedovertrek. Als knipoog naar de fleurige hippietijd, zijn deze overtrekken afgewerkt met vrolijke geometrische patronen. Daarbij is de hoofdrol weggelegd voor opvallende kleurcontrasten met veel olijfgroen, okergeel en donkerblauw. Tenslotte geven speelse texturen als velvet, ribfluweel en seersucker de hippe eyecatchers een extra chique uitstraling.

Onder welk oranje dekbedovertrek voel jij je de koning te rijk?

Vorig artikel
Heckettlane Rafaella dekbedovertrek
Volgend artikel
Header Byrklund Sleep Softly dekbedovertrek