Betaalbare luxe met Byrklund beddengoed

Betaalbare luxe met Byrklund beddengoed

Header Byrklund Sleep Softly dekbedovertrek

Ben jij nog op zoek naar lente inspiratie voor een stijlvolle slaapkamer? Geef je interieur dan een luxueuze make-over met een van onze prachtige Byrklund dekbedovertrekken! Dit trendy beddengoed is verkrijgbaar in diverse kleuren en past goed bij vrijwel iedere woonstijl.

Een kleurtje op bed voor een frisse start

Een tijdloos effen dekbedovertrek doet wonderen voor je interieur. Met de juiste kleur creëer je dan ook de uitstraling die perfect bij je past. Houd je van een rustige sfeer of word je juist blij van een kleurrijke en vrolijke slaapkamer? Binnen de nieuwe Byrklund lente collectie is er genoeg keuze. De mooie effen dessins leveren bovendien verrassende kleurencombinaties op. Zo combineer je donkergrijs eenvoudig met diverse andere kleuren en laat wit ze nog meer stralen. Voeg wat leuke sierkussens en frisse planten toe en jouw slaapkamerlook is compleet!

Begin de lente goed met een trendy printje

Effen dessins zijn natuurlijk prachtig en brengen de mooiste kleuren naar voren. Maar de veelzijdige Byrklund overtrekken bevatten nog veel meer leuke prints. Stuk voor stuk echte eyecatchers die je slaapkamer een echte lente make-over geven. Kies bijvoorbeeld voor een stoer panterdessin of haal een fris Scandinavisch patroontje in huis. Ook de klassieke Burberry print met moderne twist oogt heerlijk fris en stijlvol. Welke stijl ook het beste bij je past, Byrklund heeft het allemaal.

Comfortabel slapen onder 100% katoen

Dit voorjaar zijn de Byrklund dekbedovertrekken opnieuw vervaardigd van de beste kwaliteit katoen. Deze zachte, natuurlijke stof voelt heerlijk zacht aan op de huid. Katoenen beddengoed beschikt daarnaast over een sterk warmteregulerend vermogen. Hierdoor ervaar je fijne verkoeling in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. Ook mensen die snel transpireren zijn gebaat bij een katoenen dekbedovertrek. Katoen neemt vocht goed op, zodat je iedere ochtend weer lekker fris aan je dag begint. Verder is dit hoogstaande materiaal slijtvast, stevig en makkelijk in het onderhoud. Dankzij al deze prettige eigenschappen gaat jouw mooie katoenen Byrklund beddengoed lang mee!

 

Bekijk hier al ons Byrklund beddengoed

 

Welke kleur is jouw favoriet?

Vorig artikel
Kayori Ilori dekbedovertrek
Volgend artikel
Day Dream Mila dekbedovertrek roze - Moederdag