De voorjaarscollectie: topmerken onder de loep

De voorjaarscollectie: topmerken onder de loep

De lente is officieel van start en dat betekent automatisch ook een nieuwe voorjaarscollectie bij Smulderstextiel. Er zijn weer tal van prachtige dekbedovertrekken toegevoegd aan het assortiment. Met de nieuwste prints en trendy kleuren tover jij de lente naar jouw slaapkamer. En let op; je ontvangt gratis ons inspiratiemagazine Truste! bij je bestelling.

Klaar voor het voorjaar met mooi, nieuw beddengoed

Het zonnetje straalt weer na een lange, kille winter. De vogeltjes fluiten en de bloemen staan langzaamaan weer in bloei. De kou kunnen we achter ons laten en dat betekent dat we ons interieur weer kunnen opfrissen. Luchtigere materialen en frisse kleuren komen in de plaats voor de dikke, warme stoffen en het donkere kleurenpalet. Geef je slaapkamer een frisse lente-boost met onze nieuwe voorjaarscollectie!

Bekijk hier de nieuwe voorjaarscollectie >>

Essenza

Het bekende merk Essenza heeft als één van de eersten de nieuwste collectie geïntroduceerd. Het is een verrassende serie met een over het algemeen fris en luchtig kleurenpalet met hier en daar een krachtig accent. De prints zijn stijlvol, romantisch en tot in de detail uitgewerkt. Van basic streeppatronen tot weelderige bloemenprints. Het is een spraakmakende collectie, exact zoals we Essenza kennen. De collectie heeft drie thema’s: Hotel Spring, Love Affair en Summer Breeze. In de story Hotel Spring zien we veel geel, bloemen en vruchten, maar ook harmonie en rust. De kleur balsam biedt een pittig accent. Bij Love Affair draait het om dromerige prints, assige tonen en poederige tinten. De story Summer Breeze is vooral een flinke dosis vrolijkheid met de mooie tinten bright terra en pistache. Weelderige bloemenprints stelen hierin de show.

Bekijk hier de voorjaarscollectie Essenza >>

Beddinghouse

De voorjaarscollectie van het prominente merk Beddinghouse is verdeeld in zes verschillende thema’s. De stories zijn geïnspireerd op de laatste trends voor de lente, waarbij gebruik gemaakt is van lichte en vrolijke kleuren, uitgesproken prints en prachtige materialen. De zes verschillende stories bieden keuze te over.

Vrolijke, sprekende kleuren zien we terug in onder andere de stories Vibrant en Dusk. Veel verschillende aardetinten met gele en oranje accenten in combinatie met gebloemde prints en elegante streeppatronen. De lichtere tinten en verschillende aardetonen vinden we terug in de stories Serene en Delicate. Romantische dessins en verfijnde invloeden vanuit de natuur vinden hier hun plek, maar ook hier mag een basic gestreept dekbedovertrek niet ontbreken. Ben je meer een liefhebber van rustgevende blauwtinten met een vleugje botanisch, haal dan je hart op met de story Breeze. Zie je de botanische trend liever in het groen, dan is de Dayspring story echt iets voor jou.

Bekijk de nieuwe collectie van Beddinghouse hier >>

Walra

Walra, het merk dat staat voor bereikbare luxe, heeft ook voor de lente een prachtige collectie neergezet. De verschillende frisse tinten en mooie prints brengen het zonnetje in huis. Er zijn drie stories, waarbij Retro Romance naadloos aansluit op de interieurtrend Pastel Perfect van dit moment. Verschillende zoete, vrolijke kleuren en lieflijke prints sieren het bed. Bij de story Coastal Living krijg je een heerlijk zomers gevoel met een nautisch tintje. Mooie basics in de vorm van streeppatronen, zandtinten en de combinatie van blauw, groen en terra. En als laatste, voor pure rust en harmonie in de slaapkamer is er de story Natural Beauty. Prachtige sereen witte dekbedovertrekken, lichte pastels en subtiele prints. Een lust voor het oog!

Bekijk de nieuwe collectie van Walra hier >>

Cinderella

Het merk Cinderella heeft voor de voorjaarscollectie de laatste interieurtrends goed bestudeerd. De collectie bestaat uit een viertal stories met ieder een eigen thema. Van romantische bloemenprints in zachte pasteltinten tot minimalistische dessins in de Scandinavische stijl. Bij Modern Country draait het om stijlvolle streeppatronen en effen dessins in warme tinten. Boho Chique daarentegen zijn bohemian invloeden met een chique touch. Mooie basics zoals strakke ruitpatronen en mooie streeppatronen worden gebundeld in de Modern Scandic story. De lieflijke bloemenprints en ware voorjaarspareltjes zien we terug in de story Modern Romance, een mooie mix van zowel verfijnde prints als royaal gebloemde patronen.

Bekijk de nieuwe collectie Cinderella hier >>

Wil je graag de gehele voorjaarscollectie op het gemak zien? Je bekijkt het hier.

Vorig artikel
Cinderella Marquise dekbedovertrek
Volgend artikel