Cinderella brengt je slaapkamer tot leven met de nieuwe voorjaarscollectie

Cinderella brengt je slaapkamer tot leven met de nieuwe voorjaarscollectie

Cinderella Marquise dekbedovertrek

Cinderella viert de lente met een reeks nieuwe dekbedovertrekken waaronder je iedere ochtend gegarandeerd fris en fruitig wakker wordt. Met de natuur als belangrijkste inspiratiebron stralen ze eerlijkheid en puurheid uit. De natuurlijke kleuren geven je slaapkamer bovendien een serene en ontspannen uitstraling en dragen zo bij aan een goede nachtrust. Wat je favoriete woonstijl ook is, in de verschillende thema’s van de voorjaarscollectie van Cinderella vind je zeker een overtrek dat bij je past.

Modern Country

Comfortabel, knus en een tikkeltje nonchalant. De overtrekken uit de Modern Country story komen helemaal tot hun recht in een landelijke slaapkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen. Het effen Cinderella Moon dekbedovertrek is afgewerkt met stoere dubbele jeanssteken en een opvallend rafelrandje rondom de kussenslopen. Sobere en warme tinten maken de Casual Chic look compleet. Of toch liever een klassiek streepdessin? Het Jacky dekbedovertrek combineert witte en gekleurde verticale strepen tot een tijdloos design dat een frisse wind laat waaien door jouw interieur.

Boho Chique

Speciaal voor de romantici onder ons die liever wegdromen in een sfeervolle bohemian slaapkamer creëerde Cinderella de Boho Chique story. Speelse ruitjes of bloemenprints met een fijn vintage randje in dromerige naturel tinten. Of je nu gaat voor het stoere bruine Rack dekbedovertrek met zijn strakke ruitpatroon of voor de fleurige overtrekken Marquise of Martha in zachte pasteltinten, met dit thema geef je jouw bed moeiteloos een zonnige feel good uitstraling.

Modern Scandic

Eenvoudig, fris en puur zijn de sleutelwoorden van de Modern Scandic story van Cinderella. Zo zijn de dekbedovertrekken Lyn en Tangle uitgevoerd in fijne gemêleerde stoffen die de effen dessins net wat meer stijl en diepte geven. Zachte pasteltinten voor een heerlijke lentevibe of sobere, neutrale kleuren voor een vleugje Scandinavische hygge. Ook aan de liefhebbers van een strakke en moderne Nordic interieurstijl is natuurlijk gedacht. Zo brengen horizontale strepen in uitgesproken contrastkleuren, een subtiel ruitje in bruin en grijs of gestileerde eucalyptusbladeren rust, harmonie en moderniteit naar jouw slaapkamer.

Modern Romance

En wat zou het voorjaar zijn zonder een romantisch boeket van wilde veldbloemen? Om jouw bed helemaal op te fleuren is het witte Cinderella Iris dekbedovertrek uit de Modern Romance story versierd met kobaltblauwe en gele irissen, blauwe winde en akeleien in stralende aquareltinten. Laat die lente maar komen!

Ontdek de voorjaarscollectie van Cinderella

Materialen Cinderella dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken uit de voorjaarscollectie van Cinderella zijn gemaakt van zachte en soepele kwaliteitsmaterialen. Katoen is van nature goed ventilerend en vocht absorberend, waardoor jouw bed de hele nacht comfortabel, fris en schoon aanvoelt. Daarnaast is het een stevige stof die was na was zijn natuurlijke zachtheid en mooie kleuren behoudt. Zin om jezelf te verwennen met wat extra luxe en ultiem slaapcomfort? Laat je dan verleiden door zijdezacht beddengoed van katoen-satijn. De hoge draaddichtheid geeft dit hoogwaardige natuurlijke materiaal niet alleen een heerlijk gladde touch, maar ook een prachtige satijnglans.

Wat is jouw favoriete dessin uit de voorjaarscollectie van Cinderella?

Vorig artikel
opvallend: de frisse voorjaarscollectie van Walra
Volgend artikel