Klaar voor het najaar: de nieuwe collectie is binnen

Klaar voor het najaar: de nieuwe collectie is binnen

Nieuwe Collectie 2023

Met een zinderende nazomer lijkt het najaar nog ver voor ons te liggen, maar niets is minder waar. We bevinden ons immers al halverwege de maand september en dat betekent dat we ons opmaken voor het najaar. Het is dé periode waarin we weer meer binnen vertoeven, het in huis gezellig en knus maken en dat trekken we natuurlijk ook door tot in de slaapkamer. De collectie dekbedovertrekken is weer aangevuld met een hoop nieuwe dessins in warme kleuren, trendy prints en comfortabele stoffen. Lees snel verder voor een snelle blik op de nieuw collectie.

Nieuw seizoen = nieuw beddengoed

Na een wisselvallige zomer was de nasleep zeker niet verkeerd. Echter breekt de tijd weer aan dat we ons gaan klaarmaken voor het najaar. De avond valt weer sneller, het koelt ook eerder af en we spenderen meer tijd binnenshuis. Hét moment om de kaarsen, kussens en plaids weer tevoorschijn te halen. Heerlijk cocoonen op de bank en in de slaapkamer, maak je bed klaar voor het najaar!

Bekijk de nieuwe collectie >>

Beddinghouse

Het welbekende merk Beddinghouse deelt de nieuwe collectie op in 6 afzonderlijke thema’s, ook wel bekend als zijnde stories. In de thema’s worden verschillende kleurpaletten, prints en materialen met elkaar gecombineerd. Het zorgt voor een uitgesproken stijl, een mooie mix and match van kleuren en patronen.

De story Fallen Leaves is bijvoorbeeld het ultieme herfstplaatje. Warme kleuren als terra, bruin en groen combineren uitstekend met bloemen- en natuurprints. Voor de Energizing story zijn ook veel warme tinten gebruikt. Oranje, bruin, rood én blauw vormen een opvallende combinatie. Warm en koel gaan uitstekend samen. Ben je meer iemand die gedijt op rustige aardetinten? De Coming Home serie zorgt voor een heerlijk thuiskomen en dat geldt ook voor Harmony. Lichte, rustige kleuren en bijpassende prints vormen een oase van rust in het slaapvertrek. De laatste twee stories, Charming en Celebrate, spreken eigenlijk voor zich. De prints zijn uitgesproken en de kleuren ware blikvangers. Een bonte mix aan patronen en prints, de ideale combinatie voor een gezellig slaapkamerinterieur dit najaar!

De nieuwe collectie van Beddinghouse bekijk je hier >>

Essenza

Deep Balance is het eerste thema van Essenza. Een prachtige mix van blauw- en groentinten die samen een kalme, maar prestigieuze sfeer bieden aan het slaapkamerinterieur. Het zijn uiteenlopende tinten blauw, van zacht tot diepblauw, afgewisseld met frisse groene accenten en royale bloemenprints. Zoals we de collecties van Essenza kennen is deze Deep Balance story een prachtige samensmelting van uitgesproken dessins en oogverblindende kleuren. Daarnaast mogen we ook zeker de stoffen niet vergeten. Hoogwaardig katoen-satijn voelt niet alleen heerlijk zacht en soepel aan, het zorgt dankzij de hogere draaddichtheid voor net dat beetje extra in je slaapvertrek.

Society of Harmony biedt veel ruimte voor de vrije fantasie. Gedurfde kleuren en rijke prints vormen een prachtige collectie. Tover je slaapkamer om tot een weelderig gebloemd geheel, waarin roze tinten worden aangevuld met paarse accenten en groene details. Hier en daar gedurfde combinaties, maar ook zeker vertrouwde dessins van de hand van Essenza. Zorg met de dekbedovertrekken uit de Society of Harmony story voor een fijne omgeving waar je optimaal tot rust kunt komen. Slaap als een roosje dit najaar met Essenza!

Essenza & Co, het nieuwe submerk van Essenza, trekt direct de aandacht. Het gebruik van veel kleur en speelse prints is verfrissend voor zowel jong als ouder. Toffe kinderdessins, maar ook een explosie van kleur op volwassenbedden. Door te spelen met prints en kleuren ontstaat er een mogelijkheid om eindeloos te mix & matchen. Hoe leuk is dat! Daarnaast zijn de dekbedovertrekken uit de subcollectie van Essenza & Co duurzaam geproduceerd en voorzien van het GOTS keurmerk. Duurzaam genieten, voor jong en oud.

Bekijk de nieuwe collectie Essenza hier >>

VTWonen

Het merk VTWonen volgt de trends op de voet en dat is wederom zichtbaar in de nieuwe, compacte najaarscollectie. De Minimalistisch Modern trend is naadloos opgepakt. Mooie dekbedovertrekken in aardse tinten, organische vormenprints en natuurlijk een heerlijk zacht materiaal voor een goede nachtrust. Sla je slag, ga voor een toffe print of leuke tekst en maak je slaapkamer up-to-date volgens de laatste interieurtrends.

De nieuwe collectie van VTWonen bekijk je hier >>

Cinderella

Het merk Cinderella bedient graag een breder publiek en ontwerpt daardoor uiteenlopende dessins. Van Minimalistisch Modern tot Urban Jungle, bij Cinderella kan je voor iedere trend en woonstijl wel terecht. Mooi gebloemde dekbedovertrekken sluiten naadloos aan in een romantisch interieur, terwijl de organische vormen en warme aardetinten weer perfect passen bij de Scandinavische stijl. Keuze genoeg!

 

Inspiratie voor het najaar

Bovenstaande beelden zijn slechts een kleine greep uit de vele collecties die we op het moment live hebben staan. Welk dekbedovertrek spreekt jou het meest aan? Heb jij al een favoriet op het oog? De vele kleuren en prints bieden enorm veel keuze. Wil je graag je keuze baseren op de laatste trends, of wil je iets passends binnen jouw eigen woonstijl? Bekijk de nieuwe collectie en maak je keuze!

Vorig artikel
Slaapkamer interieur
Volgend artikel
Koopjesmarkt Smulderstextiel Kapelle