De kleuren van de herfst

De kleuren van de herfst

Kleuren van de herfst: laat u inspireren door warm en sfeervolle herfstkleuren in de slaapkamer

Het is herfst. De dagen worden weer korter, de jassen mogen weer aan en pak ook maar alvast die paraplu uit de kast. De herfst is namelijk koud, grauw en nat. Maar dit seizoen geeft ons ook iets moois: de kleuren van de herfst.

Haal het najaar in huis

De herfst biedt zelfs de rijkste en warmste kleuren en dit zien we ook terug in onze najaarscollecties. Van warm geel tot sfeervol oranje en van diep rood tot knussig bruin. De overtrekken en andere woonaccessoires veranderen met de bladeren van de bomen mee en krijgen de mooiste herfstkleuren. Laat je inspireren en haal het najaar in huis!

SNEAK PEAK: de nieuwste trends van dit najaar

De herfst mag misschien kouder zijn, in huis wordt het juist steeds warmer. De kleuren van de bladeren zijn hierbij een grote inspiratiebron. En logisch ook, want de geel/oranje bladeren zijn prachtig. Heel toevallig zijn de nieuwe kleurentrends voor 2017 onder andere goud, dieprood en terracotta; dus je zit helemaal goed met een herfstkleurtje! Daarnaast zien we ook veel breisels terug in het interieur. Gebreide kussens, gebreide prints en gebreide plaids; breisels zijn een van de heetste trends deze herfst (en winter). Als laatste maken we het interieur weer graag persoonlijk. Voeg dus persoonlijke dingetjes toe en geef jouw slaapkamer een eigen handtekening.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel