Ook in de badkamer Smulderstextiel.nl

Ook in de badkamer Smulderstextiel.nl

Je kent ons natuurlijk als dé beddengoedspecialist, maar wist je dat we een veel breder assortiment hebben en ook voor de rest van het interieur mooie producten hebben? Smulderstextiel.nl is dan ook meer dan beddengoed alleen. Vandaag belichten we ons sfeervolle assortiment badtextiel.

Badkamer

Badtextiel is al lang niet meer alleen maar praktisch van aard. De badkamer wordt steeds vaker als een verlengstuk van het interieur gezien; een ruimte die dus best mooi aangekleed mag worden! Dit vertaalt zich in collecties badtextiel die perfect op elkaar aansluiten en qua kleur passen bij de rest van het interieur. Ons assortiment badtextiel van HNL Living is een mooi voorbeeld van hoe stijl, comfort en een vleugje elegantie samen kunnen komen in de badkamer. Elke collectie van HNL Living kenmerkt zich dan ook door warme kleuren en zachte, comfortabele stoffen.

HNL Bath Hamam badtextiel
HNL Bath Hamam badtextiel

Van washand tot douchelaken

Natuurlijk weten we allemaal dat washandjes, handdoeken en de grotere baddoeken tot de standaard uitrusting van de badkamer horen. Badtextiel omvat echter meerdere producten en ook deze vind je uiteraard terug in ons assortiment. Zo zijn gastendoekjes altijd handig en kun je kiezen voor bijvoorbeeld een douchelaken, de nóg grotere versie van een baddoek. Wikkel jezelf na een ontspannende douche helemaal in een douchelaken om het aangename gevoel langer vast te houden.

Spa experience

Voor echte saunagangers hebben we sfeervolle sauna- en hamamdoeken: royale doeken met een leuk dessin die je lekker om je heen kunt slaan tijdens een saunabezoek. Ons veelzijdige assortiment badtextiel biedt dus alles voor een complete badkamer én de echte spa experience!

Vorig artikel
5 Grote hits over slapen - Blog Smulderstextiel
Volgend artikel