Zo!Home beddengoed: klaar voor het voorjaar!

Zo!Home beddengoed: klaar voor het voorjaar!

Zo!Home Paisley di Lino dekbedovertrek mint green

Is jouw slaapkamer wel toe aan een leuke lente-makeover? Dit seizoen geeft Zo!Home je weer volop inspiratie voor een frisse start! De vrolijke Zo!Home dekbedovertrekken zien er namelijk stuk voor stuk prachtig uit. Stijlvol en kleurrijk brengen deze mooie dessins jouw slaapkamer in een nieuw daglicht.

Een stijlvolle slaapkamer met Zo!Home di Lino

In het ruime aanbod van de Zo!Home voorjaarscollectie vind je deze lente ook de speciale Zo!Home di Lino serie. Deze lijn bestaat uit drie verschillende varianten: Zo!Home di Lino, Banda di Lino en Paisley di Lino. Alle drie fleuren ze jouw slaapkamer op met ieder hun eigen vrolijke twist. Zo beschikt het Zo!Home di Lino beddengoed bijvoorbeeld over een heerlijk rustige en elegante uitstraling. Dankzij de effen gemêleerde dessins vormen deze dekbedovertrekken de perfecte basis voor in je slaapkamer. Je kunt er alle kanten mee op, hoe handig is dat! En met maar liefst achttien kleuren zit er altijd wel iets voor je bij.

Zomerproof dankzij Zo!Home Banda di Lino

Een echt zomerse look creëer je met de Zo!Home Banda di Lino. De van nature heerlijk zachte en ademende stof katoen draagt hier aan bij. Hierdoor ziet het overtrek er niet alleen leuk uit, maar biedt het je ook nog eens ultiem slaapcomfort. Dankzij het verticale streepjespatroon oogt het beddengoed lekker luchtig en fris. Sla je het overtrek een stukje open, dan zorgen de horizontale strepen op de achterzijde voor een leuk en speels effect. Net als de Zo!Home di Lino heeft deze lijn een gemêleerd dessin. Dit geeft de dekbedovertrekken een stoere linnen uitstraling. Ook de dromerige pastelkleuren maken jouw slaapkamer helemaal zomerproof. Welke kleur is jouw favoriet?

Zo!Home Paisley di Lino voor een romantisch tintje

Houd jij wel van een sfeervol en rustig interieur? Dan is de Zo!Home Paisley di Lino een goede keuze. Deze effen gemêleerde dessins beschikken over een kalme uitstraling en geven je interieur een elegante look. Ook halen de klassieke bloemmotieven en sierlijke ornamenten een vleugje romantiek de slaapkamer binnen. De combinatie van chique, speels en stoer maakt dit beddengoed tot een prachtig geheel. Leg een paar leuke sierkussens op bed en het plaatje is compleet!

 

Bekijk hier al ons Zo!Home beddengoed

 

Welk variant uit de nieuwe Zo!Home voorjaarscollectie vind jij het mooist?

Vorig artikel
Colour Palette dekbedovertrek Ariadne at Home
Volgend artikel
Fleurelle dekbedovertrek