Hoe een split hoeslaken je relatie kan redden - [Tips & Tricks]

Hoe een split hoeslaken je relatie kan redden

Heb je het idee dat jij en je partner uit elkaar groeien? Voordat jullie direct rigoureuze maatregelen nemen kunnen jullie eerst eens een split hoeslaken overwegen.

Vandaag is het Nationale Dag van de Scheiding. Uit cijfers van het CBS blijkt dat één op de drie getrouwde stellen in een scheiding terecht komt. Wie weet zijn jullie wel de volgende! Heb je het idee dat jij en je partner uit elkaar groeien? Voordat jullie direct rigoureuze maatregelen nemen kunnen jullie eerst eens een split hoeslaken overwegen. Lees hoe dat jullie verhouding weer op de rails zal zetten!

Win elkaars respect terugEen split hoeslaken past over verstelbare matrassen.

De Nationale Dag van de Scheiding is in het leven geroepen om respectvol uit elkaar te gaan, maar ook nu de relatie nog intact is kan het weleens helpen om respect voor elkaar en elkaars voorkeuren op te brengen. Wacht dus niet tot de vonk is uitgedoofd. Een goed begin kun je maken met een split hoeslaken. Dit is een hoeslaken die past over verstelbare matrassen. Op die manier respecteer je elkaars slaapvoorkeur! Ook op andere vlakken zul je elkaars acties en wensen nu beter kunnen accepteren.

Bekijk direct alle split hoeslakens →

Een split hoeslaken als relatietherapie

In een relatie kan het soms nuttig zijn om een adempauze in te lassen waarin je iets meer afstand neemt van je geliefde, alvorens opnieuw naar elkaar toe te groeien. De split in het hoeslaken kan, in ieder geval ’s nachts, als metafoor dienen voor de rust die jullie elkaar eventjes gunnen. Blaas jullie romance nieuw leven in met luchtig katoen of maak jullie band weer warm met flanel. Neem een kleur die symbool zal staan voor de frisse start die jullie maken. Met een wit split hoeslaken beginnen jullie weer met een schone lei. Laat de liefde terugkeren in de slaapkamer met een rood split hoeslaken, de kleur van de liefde.

Partnerdekbedden

Apart gaan slapen is dus nog nergens voor nodig, maar soms zijn de wonderen die het split hoeslaken verricht niet voldoende om de meubelen te redden. Er kunnen natuurlijk altijd wrijvingen blijven bestaan, bijvoorbeeld over het wegtrekken van de deken, maar ook over de warmte van het dekbed. Ook daarvoor hebben wij bij Smulderstextiel dé oplossing! Zo zijn er speciale partnerdekbedden waarin jullie beiden je eigen helft naar warmtebehoefte samen kunnen stellen. Dat is toch handig!

Lees meer over partnerdekbedden op onze blog →
BRON: CBS
Vorig artikel
blog wat helpt om wakker te worden 2
Volgend artikel