De nieuwe collectie van Heckettlane

De nieuwe collectie van Heckettlane

Heckettlane Alaya dekbedovertrek

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe collectie beddengoed. Dit keer een blik op de najaarscollectie van Heckettlane. Het sprankelende merk kenmerkt zich door hoogwaardige materialen en bijzondere prints. Wij geven je graag de nodige inspiratie om de slaapkamer winterproof te maken.

Heckettlane heeft als belangrijk doel het creëren van comfort in bed. Een goede nachtrust is van groot belang, dat geldt immers voor iedereen. Zacht, prettig én mooi beddengoed draagt daar zeer zeker aan bij. Het merk kiest altijd voor kwalitatief hoogwaardige stoffen en biedt voldoende diversiteit in kleuren en prints.

Najaarscollectie 2020 van Heckettlane

De winter hoeft volgens het merk totaal niet somber te zijn, in tegendeel juist. De collectie voor het najaar bestaat uit tal van dessins, waarin wij drie grote inspiratiebronnen ontdekken; Natuur, Winterse sfeer en Geometrie. Heckettlane, maar ook het zustermerk Zo!Home, werkt graag met unieke, zeer gedetailleerde prints. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers voor in de slaapkamer.

Bekijk de najaarscollectie van Heckettlane hier >>

Natuurlijke invloeden

De natuur is een mooie leidraad geweest voor deze veelzijdige, kleurrijke collectie. Prints van bladeren, landschappen, bloeiende bloemen en mooie close-ups stelen de show.

Winterse gezelligheid

De winter vraagt natuurlijk om warmte en sfeer. Dat zien wij terug in de dekbedovertrekken met een gebreid patroon. Van grof tot fijn gebreid, bij het zien van deze dessins wil je direct onder de wol kruipen.

Strakke lijnen

Ook geometrie en het trendy marmer hebben als bron van inspiratie gediend. Er zijn meerdere Heckettlane dekbedovertrekken met het bekende hexagon tegelpatroon. Helemaal van nu én mooi in combinatie met de intense kleuren en marmerlook.

Double face dekbedovertrekken Heckettlane

Naast de hoogstaande kwaliteit en sprankelende dessins staat het merk ook bekend om de zogenaamde ‘double face’ prints. Dit zijn dekbedovertrekken met maar liefst twee unieke dessins, waardoor de voorzijde anders is dan de achterzijde. Perfect voor degenen die slecht kunnen kiezen, maar natuurlijk ook ideaal voor als je eens wilt afwisselen. Je hebt namelijk twee dekbedovertrekken in één! Vaak zijn het gelijkwaardige dessins, waarin het verschil zit in kleur of details. Soms zijn de double face overtrekken zodanig anders, dat je twee unieke prints op bed hebt.

Ben jij geïnspireerd geraakt door de Heckettlane najaarscollectie?

Vorig artikel
Essenza Furry plaid denim
Volgend artikel
koude voeten in bed tips