Luid de herfst in met heerlijke fleece plaids

Luid de herfst in met heerlijke fleece plaids

Essenza Furry plaid denim

We kunnen stellen dat de herfst nu écht van start is gegaan. Op de vele regenbuien na is deze seizoenswisseling heerlijk. De tijd is weer aangebroken om lekker onder een plaid op de bank ademloos jouw favo serie te binge’en. Een plaid is werkelijk een onmisbaar item in jouw interieur. Het is niet alleen een stand-in dekbed wat je over je heen kunt slaan, maar ook nog eens een stijlvolle accessoire. Welke fleece deken is echt iets voor jou?

Fleece plaid; warm en knus

Een fleece plaid staat vrijwel gelijk aan comfort en gezelligheid. Het warme dekentje komt weer tevoorschijn zodra de avonden killer worden en de zon weer eerder ondergaat. De kaarsjes gaan aan en dan rest enkel nog het neerploffen op de bank. Wie houdt daar nu niet van? Met één van de vele prachtige, sfeervolle fleece plaids uit onze collectie komt dit helemaal goed. Doordat de keuze zó enorm groot is, is het kiezen van een plaid misschien wat lastig. Wij bieden je daarom de nodige inspiratie. Van basic tot chique, er is voor iedere smaak wel een mooie fleece deken te vinden.

Mooie fleece dekens

Vrijwel het meest gebruikte materiaal voor woonplaids is fleece. Deze populaire synthetische stof is perfect voor ultiem comfort, ideaal in het onderhoud en verkrijgbaar in tal van kleuren. Er zijn verschillende soorten fleece, te weten; Polar fleece, Coral fleece en Sherpa fleece.

Coral fleece plaids

Onze collectie bestaat voor het grootste gedeelte uit Coral fleece plaids. Een andere naam voor Coral fleece is overigens Wellness fleece, en dat zegt vrijwel alles over deze stof. Coral fleece is uiterst zacht, iets ‘hoogpoliger’ én kan in de meest intense kleuren worden vervaardigd. Daarnaast heeft de stof dankzij de langere ‘haren’ een vleug, dat vervolgens weer bijdraagt aan de chique uitstraling. Het merk Unique Living heeft een zeer grote collectie fleece plaids in werkelijk ontelbare kleuren. Het fijne van een plaid is dat je in een handomdraai een accentkleurtje kunt toepassen in je interieur óf juist een matchy tint kiest, zodat jouw comfortabele woonplaid naadloos aansluit bij jouw stijl.

Sherpa fleece plaids

Fleece is heerlijk zacht en warm. Sherpa fleece is comfort in zijn puurste vorm. Het is fluffy en grover qua structuur. Vaak wordt het Sherpa fleece aan slechts één zijde gebruikt, zodat de andere zijde wordt vervaardigd in Coral fleece voor een intense kleur én luxe uitstraling. Het ‘wollige’ sherpa fleece doet ergens denken aan een schapenvachtje. Niet alleen qua structuur, ook omdat deze dikkere plaids vaak uit één witte zijde sherpa fleece en uit één gekleurde zijde coral fleece bestaan.

Heb jij al een warme fleece plaid in huis?

Vorig artikel
De Witte Lietaer Tulipa dekbedovertrek
Volgend artikel
Heckettlane Alaya dekbedovertrek