Onmisbaar in de lente: heerlijke plaids!

Onmisbaar in de lente: heerlijke plaids!

plaids damai vancouver acryl

Hier bij Smulderstextiel.nl hebben we de lentekriebels! Lammetjes in de wei, gele narcissen en met een wit wijntje op het terras. Het is echt genieten in de lente. Wel jammer dat het nog best fris kan zijn. Gelukkig is daar onze collectie warme plaids, waardoor we nog gewoon kunnen genieten van de lange lentedagen.

Kruip heerlijk warm onder een plaid

Tegenwoordig zie je steeds vaker een plaid of dekentje over de terrasstoelen liggen. Ideaal natuurlijk om op frisse dagen alsnog van het lentezonnetje te kunnen genieten. Maar ook thuis sla je natuurlijk met liefde een plaid om je heen. Of kruip op de bank lekker weg onder een warm plaid met een goed boek. Plaids zijn trouwens niet alleen ideaal als warm kleedje, maar ook onderweg als reisdeken of zelfs als picknickkleed. Met een plaid kun je alle kanten uit!

Ons assortiment plaids

In ons assortiment vind je allerlei warme plaids voor elk interieur. Zo kun je kiezen tussen frisse, trendy of moderne dessins, maar ook tussen zachte, bonte of neutrale kleuren. De plaids zijn ook gemaakt van verschillende materialen, zoals fleece, katoen of polyester, en hebben elk hun eigen stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zacht roze gebreid plaid van Cinderella? Deze staat prachtig in een romantische woonstijl.

plaids blog informatie cinderella madeleine plaid
Cinderella Madeleine Plaid in de kleur Dust

Plaids voor kinderen

Ook voor kinderen is er genoeg te kiezen. En wat is er leuker voor je kind dan een eigen dekentje te hebben? De gave plaids hebben autootjes en andere speelse borduursels, maar ook de uni plaids in knal kleuren zijn super leuk voor kinderen. Is jouw kind fan van Disney, prinsessen of die grappige gele Minions? Ook die vind je op warme kinderplaids!

plaids disney inside out binnenstebuiten film kinderplaid
Disney Inside Out plaid

De vele kanten van een plaid

Er zijn dus vele verschillende soorten plaids en de plaid kan op nog meer manieren gebruikt worden:

Waarvoor gebruik jij jouw plaid? Laat het ons weten.

 

 

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
7 tips voor slapen tijdens het reizen