Start het najaar met De Witte Lietaer

Start het najaar met De Witte Lietaer

De Witte Lietaer Tulipa dekbedovertrek

Sinds jaar en dag is het Belgische merk De Witte Lietaer een grote speler in de beddengoedbranche. Het is een echte smaakmaker binnen onze collectie. Voor het najaar is er zoals gewoonlijk weer een prachtig nieuwe serie dekbedovertrekken verschenen. Vol kleur en patronen, precies zoals we gewend zijn van dit hoogwaardige merk.

De Witte Lietaer is al ruim een eeuw gespecialiseerd in het vervaardigen van huishoudlinnen. Waar het ooit begon met een grootse vlasweverij, is het merk nu uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat expertise heeft op het gebied van bad- en bedtextiel. Het merk staat voornamelijk bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding én de stijlvolle, elegante dessins die je keer op keer weer doen verrassen.

De Witte Lietaer najaarscollectie 2020

Ook dit najaar is De Witte Lietaer weer van de partij met een mooie serie kleurrijke, opvallende prints. Stuk voor stuk zijn het plaatjes om te zien, echte eyecatchers voor in de slaapkamer. Het ene dessin is iets gewaagder dan het ander, maar ieder dekbedovertrek uit de najaarscollectie heeft zo zijn charme. Ga jij voor een stukje moderne kunst of een vrolijke bloemenprint?

De dekbedovertrekken uit de najaarscollectie zijn zowel van katoen-satijn als percale katoen gemaakt, dit verschilt per dessin. Beide stoffen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze dragen dankzij de vele prettige eigenschappen ook bij aan het ultieme slaapcomfort. Het merk hecht veel waarde aan mooie stoffen en een uitmuntende kwaliteit. Daar kun je bij De Witte Lietaer blindelings op vertrouwen.

De Witte Lietaer Anastasia dekbedovertrek
De Witte Lietaer Anastasia dekbedovertrek

 

De najaarscollectie van De Witte Lietaer shop je hier >>

De Witte Lietaer basics

Naast bovenstaande pareltjes heeft De Witte Lietaer ook een reeks nieuwe basic dekbedovertrekken uitgebracht. Ideaal voor diegene die het liever iets rustiger qua prints aanpakt in de slaapkamer. Desalniettemin zijn deze effen dekbedovertrekken rijk gekleurd. De serie Olivia van De Witte Lietaer is uitgebracht is maar liefst 10 kleuren in heerlijk katoen-satijn.

Het fijne van deze mooie katoen-satijnen basics is dat er voor iedere interieurstijl een passende tint is gecreëerd. Ben je een uitgesproken type? Dan is bijvoorbeeld de oranje tint ‘Rooibos’ zeker iets voor jou. Heb je een clean look in de slaapkamer? Dan is een witte basis altijd goed. Op deze manier kun je vele kanten op. Ook is het mogelijk een mooi contrast te vormen, door te kiezen voor een knallende tint of juist een warme, knusse kleur zoals ‘Beet Red’ of ‘Lake Green’.

Zit er een mooie kleur dekbedovertrek voor jou tussen?

Vorig artikel
Damai duurzaam beddengoed organic collection
Volgend artikel
Essenza Furry plaid denim