De veelzijdige voorjaarscollectie van Papillon

De veelzijdige voorjaarscollectie van Papillon

Papillon Lola dekbedovertrek

Vind jij het ook zo leuk om je slaapkamer een frisse lente make-over te geven? Met een nieuw kleurtje of een trendy print krijgt je interieur weer een hele nieuwe look. Ontdek de mooie Papillon voorjaarscollectie en laat je verrassen door fleurige bloemen, effen dessins of eigentijdse streepjes!

Effen prints voor een zachte uitstraling

Een makkelijke manier om de lente in huis te halen is natuurlijk met een fris kleurtje op bed. De effen dessins uit de Papillon voorjaarscollectie zijn hiervoor de perfecte keuze. Of je nu houdt van lichtroze, pastelgroen of een zachte zandtint: al deze prachtige kleuren geven je interieur een vrolijke look! De uni prints zorgen daarnaast voor een rustige balans in je slaapkamer.

Het veelzijdige beddengoedmerk Papillon staat bekend om haar hoogstaande kwaliteitsproducten. Je ziet dit mooi terugkomen in de nette afwerking van de nieuwe dekbedovertrekken. De effen dessins bevatten een heel subtiel patroon waardoor ze een stoer tintje krijgen. Ook zijn de bijbehorende kussenslopen prachtig vormgegeven met een stijlvolle bies. Het zijn de details die het plaatje af maken en je laten genieten van ultieme luxe. Bovendien voelt dit katoenen beddengoed lekker zacht aan op je huid.

Een vrolijke bloemen make-over

Ben je helemaal weg van kleur, bloemen en vrolijkheid in de slaapkamer? Dan past een fleurige bloemenprint perfect bij jouw smaak. Met deze eyecatcher is een schilderachtige lentetuin het eerste wat je ziet als je de ruimte binnenstapt. Het trekt de aandacht en maakt je blij! Dankzij de roze pastelkleuren in aquarelprint beschikt het beddengoed ook over een vleugje creativiteit.

De mooie bloemendessins uit de voorjaarscollectie zijn vervaardigd uit 100% katoen-satijn. Door een speciale satijnbinding voelt dit luxe materiaal extra zacht en glad aan in je handen. Verder krijgt het overtrek hiermee een prachtige, subtiele glans voor een chique uitstraling. Zo ervaar je fijne ontspanning en comfort wanneer je ’s avonds weer lekker je bed inkruipt.

De klassieke ruit met een trendy twist

Met een leuke ruitenprint uit de nieuwe collectie geef je de slaapkamer een mooie make-over. De Papillon Felix dekbedovertrekken hebben een typische retro look dankzij het klassieke Burberry ontwerp. Tegelijkertijd zorgen de mooie kleuren voor een eigentijds tintje. Sla je het overtrek een stukje open, dan maakt de effen achterzijde het plaatje helemaal af.

Iets subtieler zijn de Cadiz dessins met een rustige blokruit. Deze grafische lijnen creëren een kalme uitstraling en de kleuren combineer je gemakkelijk met vrijwel ieder woonstijl. De blokruit staat bijvoorbeeld heel goed bij een landelijk, Scandinavisch of modern interieur maar je kunt er alle kanten mee op.

Zowel de Cadiz als de Felix dekbedovertrekken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het Cadiz beddengoed bestaat uit 100% Tencel: een duurzame stofsoort die wordt gewonnen uit de houtpulp van de eucalyptusboom. Deze bomen hebben weinig meststoffen en pesticiden nodig om te groeien, zodat het productieproces minder belastend is voor het milieu. Bovendien voelt Tencel heerlijk zacht aan en heeft het een uitstekend vochtregulerend vermogen. Hierdoor droom je er elke nacht lekker onder weg om in de ochtend weer fris wakker te worden. De Felix overtrekken bestaan uit 100% katoen-satijn.

Speelse en eigentijdse streepjes

Kleur jij graag buiten de lijntjes? Neem dan eens een kijkje bij een van de speelse Papillon strepenprints! Zacht en luchtig halen deze overtrekken de frisse voorjaarswind je huis binnen. Dit seizoen kun je kiezen uit mooie kleuren, zoals groen of taupe in combinatie met wit. Het resultaat is een subtiel lijnenspel waaronder je elke avond weer fijn in slaap valt. Deze trendy dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit 100% katoen-satijn en hebben net als de bloemenprints een subtiele glans. Ook voelen ze heerlijk zacht en glad aan, wat zorgt voor een luxueuze slaapervaring en extra comfort.

 

Zoals je ziet is het veelzijdige merk Papillon ook deze lente weer van alle markten thuis! Door de mooie kleuren, maten en materialen is de keuze reuze en vind je altijd wel een overtrek dat perfect bij je past. Heb jij al een favoriete print ontdekt?

Bekijk hier alle Papillon dekbedovertrekken!

 

Welke print vind jij het mooist in de slaapkamer?

Vorig artikel
Marjolein Bastin Sweet Pea dekbedovertrek
Volgend artikel
Cinderella Horizon dekbedovertrek - brown