Nieuwe voorjaarscollectie van Cinderella: 3 populaire interieurstijlen

Nieuwe voorjaarscollectie van Cinderella: 3 populaire interieurstijlen

Cinderella Horizon dekbedovertrek - brown

Maak je klaar om verliefd te worden op de nieuwe voorjaarscollectie van Cinderella, geïnspireerd door drie populaire interieurstijlen: Ethnic Romantic, Japandi en Country Cottage. Elke stijl vertelt zijn eigen verhaal en voert je mee door de rijke geschiedenis van verschillende culturen over de hele wereld.

Ethnic Romantic

Schud de boel eens op met de zachte dekbedovertrekken van Cinderella, geïnspireerd door de populaire interieurtrend Ethnic Romantic. Deze stijlvolle trend combineert diverse culturen met romantische en warme accenten. Het draait hierin allemaal om het mixen van kleuren, patronen en texturen. De basis bestaat vaak uit aardse tinten, aangevuld met rijke tinten zoals robijnrood en koningsblauw. Laat je inspireren door de warme en exotische sfeer van het Savanne dekbedovertrek en de tijdloze elegantie van het Momentum overtrek.

Japandi

Met de Japandi collectie van Cinderella kom je heerlijk tot rust. Het is een prachtige mix waarin de Scandinavische en Japanse woonstijl samenkomen. De interieurstijl kenmerkt zich door de organische vormen en elegante prints. Laat je inspireren door de subtiele kleuren en rustgevende kleurenpaletten van het Barista dekbedovertrek. Of geef jouw slaapkamer een warme uitstraling met het Horizon dekbedovertrek. Deze prachtige dekbedovertrekken zijn een uitnodiging om te vertragen, neer te ploffen en te genieten. Less is more!

Country Cottage

Reis naar het Engelse platteland met de Country Cottage collectie van Cinderella. Ontdek de warmte en authenticiteit die deze interieurstijl zo bijzonder maakt. Hier vind je geen strakke lijnen of koude materialen, maar een overvloed aan vrolijke bloemen en vintage Delfts blauw. Hou je van bloemen? Dan is het Serenade, Wonder of Glorie dekbedovertrek een perfecte match. Laat je inspireren door de knusheid en de charme van het platteland, elke keer wanneer je onder deze prachtige overtrekken kruipt.

Welke van deze prachtige interieurstijlen spreekt jou het meest aan? Laat je inspireren door de prachtige voorjaarscollectie van Cinderella.

Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie hier!
HEADERFOTO: Cinderella Horizon dekbedovertrek
Vorig artikel
Papillon Lola dekbedovertrek
Volgend artikel
Dekbed Silvana