De lente in bed: Silvana's dekbedden voor het voorjaar

De lente in bed: Silvana’s dekbedden voor het voorjaar

Dekbed Silvana

De lente is aangebroken en de koude wintermaanden maken plaats voor warmere temperaturen. Met die stijgende temperaturen wordt het hoog tijd om je slaapkamer lenteklaar te maken! Gelukkig heeft Silvana een heerlijke collectie lente- en zomerdekbedden die perfect zijn afgestemd op de veranderende weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor Silvana’s lente- en zomerdekbedden?

Kwaliteit van Silvana

Als er één ding is waar Silvana in uitblinkt, dan is het wel kwaliteit. Elk product van Silvana wordt met liefde en vakmanschap gemaakt, op Nederlandse bodem, door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Met gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen is topkwaliteit gegarandeerd!

Altijd de juiste temperatuur

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust in een aangename temperatuur, toch? Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de seizoenen, jouw slaapkamertemperatuur en of jij het snel warm of koud hebt. Silvana biedt dekbedden aan in verschillende diktes, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke nachtrust!

Met zes warmteklassen, van extra light tot extra warm, zit er altijd een perfecte optie voor jou tussen:

Is jouw Silvana dekbed nog iets te fris voor het voorjaar? Geen paniek! Alle dekbedden hebben handige knoopsgaten, zo kun je moeiteloos verschillende dekbedden aan elkaar koppelen voor de perfecte temperatuur. Super handig!

Aandacht voor mens en natuur

Kiezen voor Silvana betekent niet alleen kiezen voor kwaliteit en comfort, maar ook voor duurzaamheid. Ze gebruiken namelijk duurzame materialen voor al hun dekbedden. De Comfort dekbedden zijn bijvoorbeeld gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS), wat aantoont dat ze voldoen aan strenge criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden en traceerbaarheid.

En laten we de Royale dekbedden niet vergeten! Deze zijn gecertificeerd met het DOWNPASS-certificaat, waardoor je zeker weet dat het dons op een verantwoorde manier is verkregen en verwerkt. Bovendien kunnen de donzen dekbedden volledig gerecycled worden. Haal met Silvana gemakkelijk verantwoord en duurzaam beddengoed in huis!

Zorgeloos slapen met Silvana

Heb je last van huisstofmijtallergie? Kies dan voor een dekbed met het Nomite-label. Deze dekbedden hebben een fijngeweven tijk die voorkomt dat huisstofmijten binnendringen, zodat je kunt genieten van een ongestoorde slaap. Dat slaapt wel zo lekker!

Wat is jouw favoriete Silvana dekbed voor het voorjaar?

Bekijk de collectie van Silvana hier!
Vorig artikel
Cinderella Horizon dekbedovertrek - brown
Volgend artikel