Een rustgevende slaapkamer met Cinderella | Effen dekbedovertekken

Een rustgevende slaapkamer met Cinderella

Cinderella Weekend dekbedovertrek

De herfst staat voor de deur. Dé tijd waarin kleurrijke bloemenprints plaatsmaken voor rustige dessins in warme tinten. Met de uitgebreide collectie van Cinderella geef je jouw slaapkamer eenvoudig een update. De effen dekbedovertrekken van Cinderella zijn zowel in extra zacht percaline katoen als warm flanel verkrijgbaar en maken van jouw slaapvertrek een fijne basis in Scandinavische stijl.

Over Cinderella

Cinderella is een vertrouwde naam in de beddengoed branche. Het merk staat vooral bekend om haar tijdloze basics van hoogwaardige kwaliteit. Denk aan hoofdkussens, hoeslakens en dekbedden maar ook elegante effen dekbedovertrekken in diverse kleuren. Met deze producten creëer je eenvoudig een fijne en comfortabele slaapkamer. Bovendien heb je keuze uit diverse materialen die ook nog eens betaalbaar zijn. Dus van luchtig katoen-satijn tot warm flanel; Cinderella biedt alles voor een aangename nachtrust.

Bekijk de collectie van Cinderella >

Effen dekbedovertrekken in diverse kleuren

Cinderella’s tijdloze effen dekbedovertrekken zorgen direct voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. De overtrekken zijn zowel klassiek als stoer en makkelijk te combineren met een stijlvolle plaid of hoeslaken in bijpassende kleur. Een dekbedovertrek in uni kleur zorgt voor een mooie basis en een strakke, opgeruimde uitstraling. Hierdoor ga je ’s avonds met plezier naar bed en creëer je direct een smetteloze look!

Bekijk alle effen dekbedovertrekken >>

 

Mix & match; het veelzijdige effen dekbedovertrek

Dat je met een effen dekbedovertrek eenvoudig verschillende sferen kunt creëren bewijst Cinderella maar weer met hun uitgebreide collectie. De dekbedovertrekken, hoeslakens en plaids kun je gemakkelijk mixen en matchen totdat je jouw eigen persoonlijke stijl hebt gevonden.

Combineer trendkleuren als grijs en donkergroen en voeg hier een paar mooie planten aan toe voor een echte Urban Jungle stijl. Of houd het deze herfst plain en rustig; combineer een wit dekbedovertrek met zachte pastelkleuren om een Scandinavische stijl neer te zetten.

Fan van de monochrome stijl? Ga dan voor een stoer, zwart dessin en een warme plaid in grijstinten dat lekker zacht en wollig aanvoelt. Wel zo knus! Is de warme landelijke stijl meer jouw ding? Neem in dat geval een dekbedovertrek in de sfeervolle kleur taupe en vul het verder aan met andere aardetinten. Dus, hoe je jouw slaapkamer ook wil stijlen, Cinderella biedt voor ieder wat wils.

 

 

En welk effen dekbedovertrek van Cinderella is jouw favoriet? En heb je al een voorkeur voor een bepaalde sfeer?

Vorig artikel
Comfortabel slapen tijdens de zwangerschap
Volgend artikel