Smulderstextiel.nl viert Mannendag met 13 overtrekken voor mannen

Smulderstextiel.nl viert Mannendag met 13 overtrekken voor mannen

Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!

Wolkenkrabbers. Een tractor. Houten planken. Een beer. Wat heeft dit in vredesnaam met elkaar te maken? Nou, ze horen allemaal bij onze 13 meest mannelijke dekbedovertrekken. Het is namelijk Internationale Mannendag. Nieuw beddengoed uitkiezen een vrouwenaangelegenheid? Vandaag niet!

Laten we het eerste misverstand direct even uit de weg ruimen. Als man selecteer je natuurlijk gewoon zelf je favoriete beddengoed. Er is helemaal niemand die jou en jouw voorkeuren zo goed kent als jijzelf. Kan het je allemaal niet zoveel schelen onder welk overtrek je slaapt? Vergeet dan niet: de kleren maken de man, waarbij ’s nachts je beddengoed die taak waarneemt. Voor iedere mannelijke eigenschap hebben wij een match!

#1: Voor hokjesdenkende mannen

We zullen het alvast maar eerlijk toegeven: in deze blog wordt nogal in hokjes gedacht. Nu wil het toeval dat mannen stiekem graag in hokjes denken. Er is niets negatiefs aan, het is juist een handig hulpmiddel om informatie te ordenen. Lekker overzichtelijk toch? Net als dit Square Nights dekbedovertrek van Walra.

Walra Square Nights dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Walra Square Nights dekbedovertrek

#2: Voor krachtige mannen

Zodra er weer iets zwaars opgetild moet worden, ben je als sterke man de aangewezen persoon. Geen wonder natuurlijk; als je beresterk bent wordt daar gretig gebruik van gemaakt. Speciaal voor deze krachtpatsers is er het Snoozing Bear dekbedovertrek, want er wordt tegen zo’n krachtige bruine beer stiekem toch nog wel een beetje opgekeken.

Snoozing Bear dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Snoozing Bear dekbedovertrek

#3: Voor rechtlijnige mannen

Eerlijkheid, duidelijkheid, consequent handelen. Mannen houden van rechtlijnigheid. Daarom brengen we dit Walra Everline overtrek aan de man. Als dat geen perfectie is…

Walra Everline dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Walra Everline dekbedovertrek

#4: Voor mannen die dol zijn op hun baan

Dat zijn wij ook. Op onze banen om precies te zijn. Je kunt er zelfs onder slapen. Zie hier het Beddinghouse Dylano flanel dekbedovertrek met prachtige banen.

Beddinghouse Dylano flanel dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Beddinghouse Dylano flanel dekbedovertrek

#5: Voor mannen die toe zijn aan een momentje voor zichzelf

Ook al zijn ze dol op hun baan, de werkdruk kan ook de spuigaten uitlopen. De meeste mannen zijn daarom wel eens toe aan rust. Als de nood aan de man komt, is er geen betere locatie te vinden dan dit uitgestrekte en afgelegen bos. Langs het rustig kabbelende riviertje op het Snoozing River dekbedovertrek kun je weer helemaal ontspannen.

Snoozing River dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Snoozing River dekbedovertrek

#6: Voor mannelijke waaghalzen

Hebben we al gezegd dat mannen stoer zijn? En dapper en moedig, niet te vergeten. Ken je geen angst en ben je wel te porren voor een portie roekeloosheid? Dan is het Motor Cross overtrek van iSeng jou op het lijf geschreven.

iSeng Motor Cross dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
iSeng Motor Cross dekbedovertrek

#7: Voor optimistische mannen

Wie kent ze niet? De rasoptimist die altijd roept dat er na de regen weer zonneschijn komt. Iemand die in de duisternis toch weer een lichtpuntje weet te spotten. Dit Walra Odd Twins dekbedovertrek doet precies hetzelfde.

Walra Odd Twins dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Walra Odd Twins dekbedovertrek

#8: Voor ijskoude mannen

Geef dit jaar warmte cadeau met de feestdagen. En geef het aan degene die dat wel gebruiken kan, zoals een ijzig kille en harteloze man. Met een warm flanellen overtrek, zoals deze Frost (!) van Beddinghouse, ontdooien zelfs de meest koele kikkers een beetje.

Beddinghouse Frost flanel dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Beddinghouse Frost flanel dekbedovertrek

#9: Voor stoere mannen

Dat mannen stoer zijn is misschien wel het meest voor de hand liggende wat we konden schrijven. En toch doen we het. Stoere mannen slapen uiteraard onder een stoer overtrek. Wat dacht je van het Refined Weaves dekbedovertrek van Walra?

Walra Original Refined Weaves flanel dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Walra Original Refined Weaves flanel dekbedovertrek

#10: Voor kleine mannen die graag pa opvolgen als boer

Veel jonge knapen vinden niets mooier dan het boerenleven en het rijden op de tractor. Het bedrijf van papa overnemen is iets waar ze hun hele jeugd naartoe leven. Dat begint bij een goede nachtrust onder het Snoozing Farm dekbedovertrek.

Snoozing Farm dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Snoozing Farm dekbedovertrek

#11: Voor mannen die klaar zijn om te stad te veroveren

Is het boerenleven niet aan jou besteed en ga je liever voor naam en faam in de stad? Dan weet je dat je op de goede weg bent als je in de verte mega grote gebouwen op ziet doemen. Voor deze ambitieuzelingen is er geen passender beddengoed te vinden als het Citylights overtrek van Snoozing.

Snoozing Citylights dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Snoozing Citylights dekbedovertrek

#12: Voor dagdromende mannen

Snel afgeleid of de hele dag met je gedachten ergens anders? Er gaan geluiden op dat het een mannelijk trekje zou zijn. Is er iets mis mee? Welnee, er is geen man overboord. Blijf vooral lekker jezelf en blijf dagdromen. Het Walra Never Stop Dreaming dekbedovertrek stemt daarmee in.

Walra Never Stop Dreaming dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Walra Never Stop Dreaming dekbedovertrek

#13: Voor klusjesmannen

Ook de echte klussers onder ons gaan na een lange dag hakken en zagen de man met de hamer tegenkomen. Herkenbaar? Je bent maar wat blij dat je snel je bed in kunt duiken. De houten planken op het Wood Board overtrek van Snoozing laten je dromen van je volgende timmerklus.

Snoozing Wood Board dekbedovertrek - Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!
Snoozing Wood Board dekbedovertrek

Voor luie mannen

Ben jij altijd moe? Misschien ben je dan wel gewoon lui. Of deze eigenschap mannelijk is, weten we niet helemaal zeker. Feit is wel dat het je een prima excuus geeft om de hele dag in bed te blijven liggen. Je kunt er immers ook niet aan doen dat je een man bent. Shop direct nieuw beddengoed, dan zit het ook wel snor met je comfort op de luiere dagen.

Wie kan er wel zo’n mannelijk dekbedovertrek gebruiken?

Vorig artikel
Silvana Royale Colortemp 4-seizoenen dekbed
Volgend artikel
Covers & Co dekbedovertrek najaarscollectie