Heerlijk slapen met Silvana!

Heerlijk slapen met Silvana!

Silvana Royale Colortemp 4-seizoenen dekbed

Comfortabel slapen; dat willen we allemaal! Silvana heeft het assortiment onder de loep genomen en een aantal mooie, innoverende artikelen toegevoegd en vervangen. Slapen als een roos, dat doe je met Silvana!

De winter staat weer voor de deur en dan is er niets zo fijn als slapen in een warm en comfortabel bed. Silvana is specialist op het gebied van donzen dekbedden en comfortabele, ondersteunende hoofdkussens. Het vernieuwde assortiment dekbedden zorgt dat jij er deze winter warmpjes bij ligt!

Voor iedereen het perfecte dekbed

Een dekbed is erg persoonlijk. De één houdt van een extra warm, stevig dekbed terwijl iemand anders graag luchtig slaapt. Het vinden van een passend exemplaar is daardoor zo makkelijk nog niet. Om nog beter te kunnen afstemmen op deze persoonlijke behoeftes is de serie Silvana Royale Colortemp dekbedden toegevoegd aan de collectie. Een innovatief concept waar wij erg over te spreken zijn!

De serie bestaat uit zes donzen dekbedden die dankzij de diverse diktes en warmteklassen beter bij persoonlijke voorkeuren aansluiten. Bij de ontwikkeling van deze zesdelige serie is afgeweken van de traditionele warmteklassen. Bij Silvana wordt de warmte aangeduid volgens de ‘Colortemp’ waarden. Colortemp bestaat uit zes kleuren, startend met Rood – Extra Koel tot en met Groen – Extra Warm.

In onderstaande tabel zie je in een oogopslag welke kleur het beste aansluit bij jouw wensen:

Dekbedkiezer

Dons van uitstekende kwaliteit

Silvana is specialist op het gebied van donzen dekbedden. De serie met Royale Colortemp dekbedden zijn gevuld met hoogwaardig, RDS gecertificeerde eendendons. Het dons is geproduceerd volgens de donsnorm EN12934 en beschikt tevens over het NOMITE en Downafresh Greenline label. Eendendons staat bekend als heerlijk licht en luchtig. Dankzij de hoge isolatiewaarde geniet je van intense warmte, passend bij de Colortemp warmte indicatie.

Dons keurmerken
De keurmerken waaraan het eendendons voldoet

Een Silvana dekbed voor alle seizoenen

Wil je graag het gehele jaar genieten van een comfortabele nachtrust? De Silvana Royale Colortemp dekbedden zijn allen voorzien van knoopsgaten en bijbehorende knopen. Op deze manier zijn twee enkele Silvana Royale Colortemp dekbedden aan elkaar te koppelen. Het is een ontzettend makkelijke manier om zelf jouw gepersonaliseerde 4-seizoenen dekbed samen te stellen.

In de lente/herfst slaap je bijvoorbeeld onder een Royale Colortemp blauw dekbed en in de zomer onder de oranje variant. Vervolgens geniet je in de winter van een extra warm winterdekbed, zodra je blauw en oranje aan elkaar knoopt.

Hoe slaap jij het liefst? Onder een enkel of 4-seizoenen dekbed? 

Vorig artikel
Geef een dekbedovertrek cadeau
Volgend artikel
Vier mannendag met mannelijk beddengoed van Smulderstextiel.nl!