Maak je slaapkamer zomerklaar met Papillon beddengoed

Maak je slaapkamer zomerklaar met Papillon beddengoed

Papillon Hannah dekbedovertrek

Geniet jij al volop van de zomer met het lekkere weer? Je gaat misschien niet op vakantie, maar je wilt toch graag dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden en ook thuis creëren. Met de nieuwe collectie van Papillon zorg je eenvoudig voor een zomerse sfeer in de slaapkamer.

Papillon dekbedovertrekken

Elegantie en eenvoud zijn belangrijke woorden voor de collectie van Papillon. Het veelzijdige merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen waardoor je zeker geniet van uitstekende kwaliteit en een comfortabele slaapomgeving. Het Nederlandse merk Papillon volgt altijd de laatste trends op het gebied van kleuren en prints. Door de verschillende thema’s is er volop keuze voor iedereen.

Bekijk de nieuwe collectie van Papillon >

Vrolijke en kleurrijke prints

In de nieuwe collectie van Papillon zijn dekbedovertrekken met rijke dessins en kleuren te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een overtrek met een prachtige print die past binnen de Vivid Jungle trend. Deze kleurrijke dessins maken van jouw bed zeker een echte eyecatcher! Zoals het Holly dekbedovertrek met een groene bladerprint met een witte ondergrond voor een fris accent. Het Helena dekbedovertrek is in de kleuren groen en koraal beschikbaar. Ook het Hester dekbedovertrek zorgt voor extra kleur in je slaapkamer met een gave print van bladeren.

Papillon dekbedovertrek met strepen

Voor een luxe uitstraling in je slaapkamer is beddengoed van katoen-satijn zeer geschikt. Papillon combineert dit materiaal met een klassiek strepenpatroon voor een rustgevend gevoel. Het Hugo dekbedovertrek vind je in verschillende kleuren, zoals geel voor een zomerse sfeer. Het groene Scott overtrek is ook een mooie, kleurrijke toevoeging voor je slaapkamer met een kalmerend effect.

Met het Uni Satin dekbedovertrek geef je jouw interieur een chic tintje. Het subtiele strepenpatroon heeft een subtiele glans die je slaapkamer lijkt te veranderen in een luxe chateau. De Oxford randen langs de kussenslopen zorgen voor een mooi geheel.

Voor welk Papillon dekbedovertrek ga jij?

Vorig artikel
Good Morning Summer dekbedovertrek
Volgend artikel
Kapok