Start de zomer met Good Morning

Start de zomer met Good Morning

Good Morning Summer dekbedovertrek

Met het zonnetje op ons bol genieten we van de zomerse dagen. Wil je ook graag deze tropische sferen naar je slaapkamer halen? Met de zomercollectie van Good Morning komt dat helemaal in orde. Ook heeft het merk een flink aantal toffe strandlakens waarmee je gegarandeerd kunt paraderen aan de kust. Zit er iets voor jou bij?

Beddengoed van Good Morning

Good Morning staat bekend om de kleurige, grootse prints. geïnspireerd op de laatste trends. Maar er zijn ook tijdloze dessins of juist matchend met bepaalde interieurstijlen zoals de landelijke, moderne of Scandinavische stijl. De collectie van Good Morning is zeer divers om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Daarnaast heeft het merk een grote collectie dekbedovertrekken voor kinderen. Voorzien van veel kleur en dessins met herhalende prints óf juist een grote afbeelding. Je vindt altijd wel iets passend bij jouw smaak.

Naast alle vrolijkheid op bed is ook de keuze voor 100% katoen een mooi gegeven. Alle dekbedovertrekken van Good Morning worden gemaakt van hoogwaardig katoen. Een heerlijk luchtig materiaal en vooral erg geschikt voor de warmere zomermaanden. Katoen voelt zacht aan en valt soepel om je lijf. Daarnaast beschikt het over goede ventilerende en vochtabsorberende eigenschappen die bijdragen aan een frisse, comfortabele nachtrust.

Bekijk de nieuwe collectie van Good Morning

Intens zomergevoel

Met één van deze leuke, vrolijk gekleurde overtrekken creëer je in een handomdraai een intens zomergevoel. Het Fruities dekbedovertrek vol heerlijk zomerfruit laat je haast al watertanden. Of wat dacht je van het zwart-witte Palmy dekbedovertrek? Al liggend onder het Good Morning Summer dekbedovertrek waan je je direct op een warme bestemming, terwijl je met het Coconut overtrek de tropische sferen in huis haalt. Zo sta je zeker op met een glimlach!

Botanische jungle dessins

Ook voor het nodige groen in het slaapvertrek, geheel volgens de botanische trend, spot je bij Good Morning prachtige dekbedovertrekken. De botanical trend is verwerkt op een subtiele wijze, zoals het Jacco en Emma dekbedovertrek of juist met hele uitbundige prints op de dekbedovertrekken Mila, Lela, Wild Bluez en Jungle. Het geeft wederom aan dat Good Morning van alle markten thuis is en graag voor iedereen een passend dekbedovertrek aanbiedt. Hoe rijk de print ook is, de achterzijde van het dekbedovertrek is in alle gevallen effen van kleur.

Good Morning kids

Naast de brede collectie vol kleuren, printjes en stijlen heeft Good Morning ook voor kinderen een ontzettend groot aanbod. Voor zowel jongens als meisjes zijn er tal van toffe kinderdekbedovertrekken, allemaal gemaakt van heerlijk zacht en soepel katoen. Dankzij de veelal kleurrijke prints geeft een Good Morning dekbedovertrek direct sfeer aan de kinderkamer. Door de herkenbare, speelse printjes voeg je in een handomdraai een leuk thema toe aan de kinderkamer. Meer inspiratie met betrekking tot themakamers lees je hier: Themakamers voor kinderen

Bekijk alle Good Morning kinderdekbedovertrekken

Good Morning op het strand

Niet alleen in de slaapkamer, maar ook op het strand of langs de zwembadrand kun je met Good Morning uit de voeten. Het merk heeft een erg leuke en wederom kleurrijke collectie strandlakens. Voor volwassenen, maar ook veel handdoeken voor kinderen! De leukste zomerse printjes van dit moment spot je hieronder:

Bekijk strandlakens van Good Morning

 

Kiezen uit deze reeks vrolijke exemplaren is wellicht lastig, maar welk dekbedovertrek en/of strandlaken heeft jouw voorkeur?

Vorig artikel
Slapen op vakantie
Volgend artikel
Papillon Hannah dekbedovertrek