Zo!Home zomercollectie: haal het vakantiegevoel in huis

Zo!Home zomercollectie: haal het vakantiegevoel in huis

Zo!Home zomercollectie haal het vakantiegevoel in huis

Hoge temperaturen, bloeiende bloemen, zonnebaden in je tuin of heerlijk met je voeten in het zand; Ben jij dol op de zomer? Dan is de nieuwe beddengoed collectie van Zo!Home zeker iets voor jou. De dekbedovertrekken met prachtige fotoprints staan vol kleurrijke bloemenvelden, zonnige kuststroken en wilde dieren. Hiermee haal jij eenvoudig het vakantiegevoel in huis!

Zo!Home dekbedovertrekken

De bedcollectie van Zo!Home is enorm veelzijdig. Want je spot verschillende dessins, van kleurrijk en uitbundig tot ingetogen en verfijnd. Voor de nieuwe collectie dekbedovertrekken heeft Zo!Home zich laten inspireren door het zomerseizoen. De prints met helderblauwe luchten, stranden, bloemen en felle kleuren geven jouw slaapkamer een zomers tintje. Bovendien zijn de materialen ideaal voor in de warme maanden. Katoen(-satijn) voelt heerlijk zacht aan op je huid en valt soepel om je lijf. Daarnaast zorgt de stof dankzij de vochtregulerende en -absorberende eigenschappen voor een fris en droog gevoel, de hele nacht door.

Bekijk de nieuwe collectie van Zo!Home >

 

Aan de kust

Woon je aan de kust? Of ga je ’s zomers graag het water op? Met één van deze dekbedovertrekken van Zo!Home waan je jezelf al aan het strand en kun je de zeebries bijna voelen. Met het Taron dekbedovertrek lig je heerlijk te zonnebaden op een tropisch oord met groene palmbomen en heldere zee. Terwijl je op het Brandon dekbedovertrek je hoofd lekker leeg kunt maken en kunt uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Bij beide dekbedovertrekken komt de print van de kust terug op de bijpassende kussenslopen. Dit maakt het plaatje helemaal af.

Tussen de bloemenvelden

Welke bloemen haal jij ertussenuit? Misschien wel violen, bloesems of pioenrozen. Deze vrolijke dessins doen je denken aan grootse bloemenvelden of planten uit je eigen tuin. Door de witte ondergrond en zachte pasteltinten brengen de dekbedovertrekken van Zo!Home direct een zomerse gevoel naar boven. De combinatie van rijke materialen en heldere kleuren versterken dit en laten de prints extra mooi uitkomen. Dus, hoor jij de vogeltjes al bijna fluiten?

 

 

Met dit beddengoed maak je jouw slaapkamer in een handomdraai klaar voor de zomer! Welk dekbedovertrek van Zo!Home is jouw favoriet? 

Vorig artikel
Een dinokamer voor stoere jongens
Volgend artikel
Welk strandlaken kies jij?