De veelzijdige twee in één dekbedovertrekken van Heckettlane

De veelzijdige twee in één dekbedovertrekken van Heckettlane

Heckettlane Fabiola dekbedovertrek

Ben je nog op zoek naar een mooi nieuw dekbedovertrek maar kun je niet goed kiezen? Gun jezelf dan het beste van twee werelden met de dubbelzijdige overtrekken van Heckettlane! Omdat de prints aan voor- en achterzijde van elkaar verschillen, heb je in feite twee dekbedovertrekken in één. Hierdoor geef je de slaapkamer steeds opnieuw een prachtige make-over.

Streepjes, natuurprints en effen dessins

Houd je de ene week van vrolijke botanische prints op bed, maar wil je de week erna juist iets elegants? Dan zit je goed met de multifunctionele dekbedovertrekken van Heckettlane. Deze dessins bevatten vaak een prachtig natuurbeeld aan de voorzijde en een wat rustigere afbeelding op de achterzijde. Zo kun je altijd van print wisselen en heb je telkens weer een totaal nieuw overtrek! Ook is dubbelzijdig beddengoed ideaal voor als je na een tijdje toe bent aan iets anders.

Slapen onder heerlijk zachte stof

De Heckettlane dekbedovertrekken bieden je niet alleen volop inspiratie, ze voelen ook nog eens heerlijk zacht aan op je huid.  Zo is de nieuwste collectie gemaakt van 100% katoen-satijn. Deze stofsoort heeft een fijne touch waardoor je iedere nacht lekker comfortabel in slaap valt. Ook vormt katoen-satijn zich soepel om je lichaam heen en is het een extra glad materiaal. Dankzij de speciale satijnbinding bevatten de overtrekken bovendien een prachtige, subtiele glans. Dit geeft je interieur een luxueuze uitstraling. En met een goed ademend en warmteregulerend vermogen biedt katoen-satijn je ultiem slaapcomfort! Zo word je iedere ochtend weer fris en fruitig wakker.

Bekijk hier alle Heckettlane dekbedovertrekken

 

Welke leuke print leg jij vandaag op je bed?

 

Vorig artikel
Zomer SALE
Volgend artikel
Walra Forever Cotton dekbedovertrek licht grijs