Droom over jouw favoriete vakantiebestemming | Reis mee met Smulderstextiel

Droom over jouw favoriete vakantiebestemming

droom over jouw favoriete vakantiebestemming wereldse dekbedovertrekken

Waar ga jij dit jaar naartoe op vakantie? Van 16 tot en met 19 januari is de vakantiebeurs in Utrecht waar je de nieuwste reisbestemmingen kan ontdekken. Wil jij je graag eerst oriënteren voor een vakantiebestemming? Of ben je iets minder bereisd en zoek je het liever iets dichter bij huis? Met onze wereldse dekbedovertrekken kom jij alvast in de vakantiestemming!

Zon, zee, strand

Zin in de zomer? Waan je alvast op een tropisch eiland en geef je slaapkamer een zonnig en exotisch tintje! Hierbij denk je natuurlijk gelijk aan de beroemde parelwitte zandstranden en azuurblauwe zee. Begeef je tussen de flamingo’s op Aruba of vlieg naar de Bahama’s. Met de kabbelende helderblauwe zee en wuivende palmbomen kom je helemaal tot rust. Dit beddengoed roept direct een vakantiesfeertje op! Een echte eyecatcher voor in de slaapkamer.

Ontdek alle wereldse dekbedovertrekken >

Actieve stedentrip

Wellicht is bakken op een zandstrand niet helemaal jouw ding als vakantiebestemming en ga je liever lekker actief op pad. Wil jij op citytrip? Dan kun je jouw hart ophalen met deze fotoprints van bekende steden. Lekker sightseeën en de mooiste bezienswaardigheden afvinken. Van Parijs tot New York…. Spot jij jouw favoriete stad?

Avontuurlijke safari & wildlife

Hou je van wilde dieren en staat een safari op jouw bucketlist? Spring dan in de jeep en ontdek de prachtige nationale parken en indrukwekkende wildlife. Rijd over de savannes in Kenia en spot de Big Five of maak een tocht in de dichtbeboste bergwouden van China en vang een glimp op van de zeldzame stompneusapen.  Door een van deze dekbedovertrekken maak jij elke avond een reis naar de natuur.

Op vakantie in eigen land

Ben jij niet zo’n reislustig type? Ook dichter bij huis vind je prachtige natuur. Ga op vakantie in Nederland en reis af naar de kust. Voel de wind door je haren en het zand onder je voeten. Als de zon zich laat zien en je de golven hoort ruisen, krijg je al direct dat echte vakantiegevoel.

Welke vakantiebestemming staat op jouw bucketlist? 

Vorig artikel
te weinig slaap dik worden
Volgend artikel
twee-derde-nederlanders-wil-beter-slapen