Een landelijke slaapkamer? Profiteer van de ZOMER SALE!

Een landelijke slaapkamer? Profiteer van de ZOMER SALE!

Zomer SALE

Een landelijke slaapkamer geeft een knus thuisgevoel. En je hoeft echt niet in een oude woonboerderij aan een landweggetje te wonen om te genieten van de gezelligheid, rust en eenvoud die deze authentieke interieurstijl te bieden heeft. Tijdens onze ZOMER SALE scoor je namelijk de mooiste landelijke dekbedovertrekken met bijpassende hoeslakens met kortingen tot 50%! Zo geef je jouw slaapkamer voor weinig geld een sfeervolle make-over.

Robuuste charme

De landelijke woonstijl haalt het buitenleven naar binnen. Door stoere elementen, zoals een plafond met houten balken, een plankenvloer of een jute vloerkleed, te combineren met zachte neutrale kleuren creëert deze populaire woontrend eenvoudig een warme, huiselijke sfeer in je interieur. Staat dat massief houten hemelbed al jaren op je verlanglijstje, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Geen zorgen! Hou het simpel en wees creatief: gebruik een pallet als hoofdbord en een fruitkistje uit de kringloop als nachtkastje. Of maak gewoon alvast een beginnetje met mooi landelijk beddengoed en accessoires! Ook tijdens de ZOMER SALE helpen topmerken als Rivièra Maison, Beddinghouse en Ariadne at Home je op weg naar de sfeervolle slaapkamer van je dromen!

Bekijk onze landelijke dekbedovertrekken

Natuurlijke materialen

Hout, steen, leer, riet, linnen, wol…. Met hun rustieke charme vormen deze natuurlijke materialen een bron van warmte en sfeer en de absolute basis voor een landelijk interieur. Door een ouderwets ledikant van ruw en onbehandeld hout te combineren met beddengoed, plaids en andere woonaccessoires van zachte, wollige stoffen ontstaat een mooie balans tussen hard en zacht, stoer en lief. Puur, authentiek en mooi als de natuur zelf. In het aanbod van de ZOMER SALE vind je een ruime keus aan dekbedovertrekken in de zachtste natuurlijke materialen, zoals katoen of linnen, voor een even zacht prijsje.

Zacht en neutraal kleurenpalet

Een landelijk interieur brengt je dichterbij de natuur. Niet alleen natuurlijke materialen, maar ook neutrale naturelkleuren als wit, beige en taupe versterken dat gevoel van rust en harmonie. Ze houden je slaapkamer licht, luchtig en nonchalant. Om het geheel een zonnige zomertwist te geven ga je voor een dekbedovertrek in zacht pastel of warme aardetinten. Aan de andere kant zorgen stoere contrastkleuren met een grijze ondertoon, zoals saliegroen en ijsblauw, er juist voor dat een grote slaapkamer wat kleiner en gezelliger lijkt. Deze gedempte maar toch frisse kleuren brengen het robuuste karakter van de landelijke slaapkamer bovendien perfect in balans.

Marjolein Bastin Rozentuin

De landelijke slaapkamer

Een effen dekbedovertrek is natuurlijk de eenvoudigste manier om kleur, stijl en karakter te geven aan een landelijke slaapkamer. Maar ook romantische bloemmotieven passen helemaal bij het leven op het platteland. Zeker in combinatie met vintage meubeltjes of een Frans smeedijzeren bed geven zij jouw slaapkamer net dat nostalgische je ne sais quoi. Ben jij een echte huismus? Laat je dan inspireren door onze landelijke dekbedovertrekken met breipatroon! Met die grof gebreide ribbels of kabels waan je je meteen voor de open haard met een goed boek in de ene en een kop dampende chocolademelk in de andere hand. Maar ook voor liefhebbers van een modern interieur met strakke lijnen heeft de ZOMER SALE veel te bieden. Voor een landelijke slaapkamer zonder tierlantijntjes, geven zij de voorkeur aan een dekbedovertrek met een grafisch dessin. Strepen en ruiten stralen maken je interieur namelijk niet alleen ruimtelijker, maar stralen ook rust uit.

Welk landelijke dekbedovertrek uit de ZOMER SALE past het best bij jouw slaapkamer?

Vorig artikel
hamamdoeken walra
Volgend artikel
Heckettlane Fabiola dekbedovertrek