Walra hamamdoeken voor iedere zomerse bestemming

Walra hamamdoeken voor iedere zomerse bestemming

hamamdoeken walra

Staat je koffer of backpack al klaar, maar past je strandlaken er niet meer in? Dan is een heerlijk zachte en compacte hamamdoek van Walra de perfecte oplossing! Voor deze fijne omslagdoeken vind je altijd wel een plekje in je tas. Ideaal om gewoon nonchalant om je schouders te slaan voor een trendy zomer look op het strand, in de sauna of tijdens je favoriete festival. We zetten de voordelen van deze multifunctionele handdoeken graag voor je op een rijtje.

Veelzijdig, lichtgewicht en trendy

Ondanks hun royale formaat van 100×180 cm zijn de Walra hamamdoeken licht van gewicht en compact. Daardoor neem je deze dunne strandlakens eenvoudig overal mee naartoe: van de sauna naar het strand en van het zwembad naar je picknick in het park. Uitgespreid in het gras van je achtertuin is deze grote handdoek bovendien een perfect speelkleed voor de kids. Gebruik een hamamdoek opgerold als kussentje of leg hem over je benen in het vliegtuig. En als je na een lange reis weer moe en voldaan thuiskomt, hou je dat fijne vakantiegevoel nog even vast door je zonnige strandlaken als dekentje op de bank te laten slingeren.

Hamamdoek of fouta?

Van oorsprong werd de hamamdoek vooral gebruikt als soepele wikkeldoek in het Turkse badhuis. Sinds deze handige handdoek ook is overgewaaid naar de rest van Europa vind je ze in de meest uiteenlopende kleuren en designs. Zoals de naam al zegt, is de hamamdoek een onmisbaar item tijdens je bezoek aan de hamam, sauna of wellness. Deze luchtige omslagdoeken van dunne geweven stof worden ook wel fouta’s genoemd. Daarnaast biedt Walra ook zwaardere doeken die zijn voorzien van een achterzijde van badstof.

 

Bekijk de hamamdoeken van Walra

Sunshade Happiness hamamdoek

Sunshade Happiness hamamdoek off black

Draag de vrolijk gestreepte hamamdoek Sunshade Happiness als zomers wikkeljurkje en geniet van de zon in stijl! Overdag beschermt de luchtige en soepele 100% katoenen stof je huid tegen de zon. Met deze fraaie doek om je schouders of over je knieën kun je tot in de late uurtjes genieten van zomeravonden op het terras. Katoen is een fijn natuurmateriaal dat er bovendien voor zorgt dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd, zodat de hamamdoek in een mum van tijd weer droog is. Behalve praktisch is deze fouta van Walra ook nog eens prachtig om te zien. Het tijdloze streeppatroon met klassiek visgraat-motief zijn uitgevoerd in stijlvolle natureltinten en afgewerkt met gevlochten witte franjes aan de twee uiteinden. Een absolute must have voor al jouw zomerse zen-momentjes!

Walra Soft Cotton hamamdoek

Soft Cotton hamamdoek geel

Speciaal voor strandliefhebbers met gevoel voor stijl heeft Walra de effen hamamdoeken Soft Cotton ontwikkeld in een ris van warme trendkleuren, zoals geel, roze of kiezel grijs. Deze zachte handdoeken met subtiel krijtstreepje én franjes aan de uiteinden zijn gemaakt van hoogwaardige gekamde katoen (550 gr/m²), gevoerd met goed absorberende badstof. Dus of je nu gaat voor een frisse duik in het zwembad of voor een luie zonnesessie op een strandbedje, met deze XXL strandhanddoeken combineer je comfort, luxe en stijl. Als onderdeel van de Soft Cotton badtextiel collectie zijn zij bovendien eenvoudig te combineren met bijpassende washandjes en handdoeken. Zo tover je jouw badkamer moeiteloos om in een privé wellness resort!

 

Welke hamamdoek van Walra is jouw favoriet?

Vorig artikel
Volgend artikel
Zomer SALE