Met deze 5 strandlakens steel jij de show

Met deze 5 strandlakens steel jij de show

Welk strandlaken kies jij?

Ga jij er deze zomer nog op uit, blijf je lekker in eigen land of houd je het voorlopig nog even bij je eigen achtertuin? Waar je je ook gaat begeven, een tof strandlaken mag eigenlijk niet ontbreken. Gezien het grote assortiment met een enorme keuze hebben wij een top 5 samengesteld. Met deze vijf strandhanddoeken steel jij gegarandeerd de show, zowel op het strand, aan de Costa of aan de zwembadrand.

1. Dromen over verre oorden

Het strandlaken Bora Bora van het kleurrijke merk Good Morning vinden wij een schot in de roos. Een prachtig beeld siert het strandlaken, waarbij de ondergaande zon tussen de hoge palmbomen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Het strandlaken is gemaakt van heerlijk zacht polyester velours waar je niet alleen jezelf moeiteloos mee kunt afdrogen, maar ook comfortabel op kunt loungen terwijl je droomt over prachtige bestemmingen.

Good Morning Bora Bora strandlaken
Good Morning Bora Bora strandlaken

2. Pastel gekleurd strandlaken

De pastelkleurige strandhanddoek van Seahorse is een plaatje om te zien. Ben je een liefhebber van abstracte, rustige prints en een mooi kleurenpalet? Het Belize strandlaken is all yours. De zoete, frisse tinten geven je een instant zomergevoel. Dankzij het ruime formaat is het strand laken perfect om mee te nemen op vakantie, naar het strand of om op te loungen.

Seahorse Belize strandlaken
Seahorse Belize strandlaken

3. Bloemenparade aan zee

Het strandlaken Annelinde van Essenza is een opvallende verschijning. Niet alleen door de rijk gebloemde print, maar ook door het royale vierkante formaat. Het strandlaken is 160×160 centimeter en daardoor niet alleen perfect als heerlijke handdoek om op te liggen, maar ook leuk om mee te nemen naar het park voor een picknick bijvoorbeeld. De zomerse kleuren springen eruit en stelen gegarandeerd de show.

Essenza Annelinde strandlaken
Essenza Annelinde strandlaken

4. Beestachtig genieten op het strand

Mag het van jou allemaal wel wat stoerder? Met het Seahorse Blaze strandlaken heb je sowieso alle ogen op jou gericht. Het prachtige strandlaken heeft een print van een witte tijger met een intense blik. Durf jij het aan? Deze beestachtig goede strandhanddoek ziet er niet alleen heel tof uit, hij voelt ook heerlijk zacht en soepel aan. En dankzij het grote formaat wikkel je hem met gemak om je heen na een frisse duik, maar rust je er ook moeiteloos op uit.

Seahorse Blaze strandlaken
Seahorse Blaze strandlaken

5. Tropische prints en kleuren

Vrolijke en levendige dessins staan eigenlijk vrijwel gelijk aan een zomers gevoel. Het merk HIP weet daar alles van en staat bekend om de kleurrijke prints, waarbij de mandala vaak een hoofdrol heeft. Zo ook in het Yelpea strandlaken, waar niet alleen de mandala opvalt, maar ook de prachtige pauw. De felle kleuren, gedetailleerde elementen én de aquarelinvloeden op een geometrische achtergrond zorgen voor een verrassend mooi plaatje.

HIP Collection Amada strandlaken
HIP Collection Amada strandlaken

Welk strandlaken is jouw favoriet? 

Bekijk het aanbod strandlakens
Vorig artikel
Zo!Home zomercollectie haal het vakantiegevoel in huis
Volgend artikel
strandlakens Kaat amsterdam