Zomerse musthaves van KAAT Amsterdam | Strandlakens & plaids

Zomerse musthaves van KAAT Amsterdam

strandlakens Kaat amsterdam

De kleurrijke strandlakens van KAAT Amsterdam geven jou een heerlijk zomers gevoel. De strandhanddoeken zijn extreem zacht en lekker groot om op te zonnen. En koelt het ’s avonds na een mooie zomerdag af, dan pak je één van de stijlvolle plaids. De zomerse accessoires van KAAT zijn perfect voor jouw vakantie!

KAAT Amsterdam collectie

De astronomische zomer begint in Nederland officieel op 20 juni, maar we hebben al een aantal mooie, zonnige dagen achter de rug. Ben jij al helemaal zomerproof? De hippe zomercollectie van KAAT Amsterdam bestaat uit trendy strandlakens en plaids voor een stijlvolle en comfortabele zomer. Het unieke accessoire merk, wat valt onder Beddinghouse, haalt haar inspiratie uit het Amsterdamse stadsgezicht en volgt de laatste interieurtrends op de voet. Door de verschillende kleuren en patronen ontstaan er bijzondere items en stijlcombinaties die jouw interieur of strandlook compleet maken. Ontdek de trendy plaids en strandlakens en maak deze zomer onvergetelijk!

Ontdek de collectie van KAAT Amsterdam >

 

Stijlvolle strandlakens

De strandhanddoeken van KAAT Amsterdam, verkrijgbaar in diverse trendy prints, vrolijken jou eenvoudig op. De felle kleurtjes en speelse tekeningen zijn kenmerkend voor het hippe merk. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens groot en lang genoeg om op te zonnebaden. Daarnaast zijn de strandlakens vervaardigd uit hoogwaardig katoen (400 gram/m2) waarbij de voorzijde is verwerkt tot velours en de achterzijde tot badstof. Het velours voelt lekker zacht aan terwijl het badstof vochtabsorberend is, hierdoor kun je jezelf makkelijk en snel afdrogen na een frisse duik.

 

Plaids voor op een frisse zomeravond

Na een lange dag op het strand of in het water kun je ’s avonds nog even nagenieten in het avondzonnetje. Wordt het buiten al iets frisser? Sla dan een fijne plaid om je heen. De plaids van KAAT Amsterdam zijn enorm divers, geïnspireerd op de laatste woontrends en voelen lekker warm en zacht aan. Kies bijvoorbeeld voor de Natural Living trend met aardse tonen en nudetinten of ga voor de stoere Animal Print trend met het Tigerlily plaid. Wil je het liefst altijd die zonnige sferen in je huis of tuin? Het Citrus plaid in de kleuren geel en pastelroze is een fleurige verschijnig en tovert zo een warme, zomerse gloed op jouw gezicht.

 

En met welke zomerse items maak jij deze zomer onvergetelijk? 

Vorig artikel
Welk strandlaken kies jij?
Volgend artikel
Beach look slaapkamer strandhuisstijl