Walra’s voorjaarscollectie: creëer een luxe oase van rust

Walra’s voorjaarscollectie: creëer een luxe oase van rust

Walra voorjaarscollectie 2020

Eindelijk voorjaar! Het zonnetje dat ’s morgens door je slaapkamerraam heen schijnt, komt natuurlijk als geroepen, maar wat als je donkere slaapkamer interieur wel een flinke oppepper kan gebruiken? Hoog tijd voor een metamorfose. Daarom komt Walra dit seizoen met een voorjaarscollectie vol eigentijdse dekbedovertrekken, prachtige basics, dromerige dessins en soepele stoffen. Met de zonnige en frisse collectie van Walra maak je jouw slaapkamer helemaal klaar voor de lente.

Walra voorjaarscollectie: tijdloos & vertrouwd

Al sinds 1873 is Walra een gerenommeerd merk voor beddengoed en badtextiel van hoogstaande kwaliteit. Ook deze lente komt Walra weer met een prachtige voorjaarscollectie. Het nieuwe beddengoed is fris en zomers, maar ook tijdloos en vertrouwd. Hiermee tover je jouw slaapkamer om in een luxe oase van rust. Geniet van de soepele stoffen, knisperend katoen, verfijnde kleuren en stijlvolle dessins. Ultieme nachtrust verzekerd, waardoor jij heerlijk kunt wegdromen, elke keer weer.

Bekijk Walra voorjaarscollectie >

Trendy & robuust

Haal het echte voorjaarsgevoel in je naar boven met het Walra Soft Structure dekbedovertrek, verkrijgbaar in drie kleuren. Het groene effen dessin is energiek en opgewekt en brengt je terug naar de natuur. De terra tint zorgt voor warmte en haalt de mediterrane sfeer in huis. Terwijl de blauwe variant juist zorgt voor frisheid en verkwikking tijdens de warme lentedagen. Alle dessins uit de voorjaarscollectie van Walra kennen een stoere structuurprint gemaakt van 100% katoen renforcé die zowel robuust als trendy oogt. De stof is goed ademend, vochtregulerend en zacht. Ideaal voor de lente.

Landelijke beachlook

Nu de zon zich steeds meer laat zien, kijk jij misschien al stiekem uit naar de eerste stranddag van het jaar. Deze dekbedovertrekken uit de voorjaarscollectie van Walra brengen het strand alvast naar je toe. De natuurlijke dessins en aardetinten zoals taupe, wit, zandkleur en antraciet geven je slaapkamer een landelijke beachlook. Maak het plaatje compleet met pampasgras, witte lampionnen, natuurlijke materialen als hout of rotan en een mooie plaid!

Beddengoed van PET flessen

Duurzaam geproduceerd textiel wordt steeds belangrijker, ook in de beddengoedbranche is dit het geval. Walra volgt de laatste innovaties op de voet en komt dit voorjaar dan ook met twee dekbedovertrekken die volledig gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Het Walra Remade Cotton Blend dekbedovertrek uit de Walra voorjaarscollectie is voor 52% gemaakt van ingezamelde plastic PET-flessen en voor 48% van gerecycled katoen. Met de aankoop van dit dekbedovertrek bespaar je ongelooflijk veel water, CO2 uitstoot en energie, omdat materialen worden hergebruikt bij de productie. Zo geniet je dus van de optimale zachtheid die je gewend bent van Walra, maar dan nóg een ietsje duurzamer.

Benieuwd naar de volledige voorjaarscollectie van Walra? Kijk dan snel hier!

Vorig artikel
Essenza collectie voorjaar 2020
Volgend artikel
Slaapkamer-inrichten-eerste-huis