Nieuwe voorjaarscollectie Essenza: elegante prints & frisse kleuren

Nieuwe voorjaarscollectie Essenza: elegante prints & frisse kleuren

Essenza collectie voorjaar 2020

Kan jouw slaapkamer wel een zomerse boost gebruiken? Spiek dan eens tussen Essenza’s nieuwe dekbedovertrekken. De nieuwe voorjaarscollectie van Essenza staat in het teken van elegante prints, frisse pasteltinten, en uiteraard weldadige bloemendessins. Maak je slaapkamer lenteproof en geniet van de geur van fris bedlinnen!

Essenza collectie voorjaar 2020

Als je bekend bent met Essenza, weet je dat het expressieve merk bekend staat om haar weelderige bloemenprints en rijke kleuren. Ook dit seizoen laat Essenza zich voor de voorjaarscollectie inspireren door de Hollandse schilderkunst, kleurrijke natuur en Italiaanse high fashion. Al zijn de kleuren in de Home collectie wel afgestemd op de lente en zomer. Naast natuurlijke kleuren zoals groen, geel en bruin zien we daarom ook veel dromerige pasteltinten zoals ijsblauw, lila en zachtroze. De gouden details zorgen voor een chique karakter. Een ideale overgang van een koude, onbehaaglijke winter naar een lichte en zonnige zomer.

Bekijk Essenza voorjaarscollectie >

3 slaapkamerstijlen

Le Jardin

Van zachte nudes tot krachtig steenrood; het trendy kleurenpalet van Le Jardin bevat veel terra- en bruintinten. Deze warme kleuren zijn het helemaal dit seizoen. De uitbundige prints laten je meevoeren naar de allermooiste bloemenvelden en zetten jouw slaapkamer in bloei. Klaar voor het voorjaar met Essenza.

L’Ocean

Onze favoriet dit voorjaar! Met Essenza’s L’Ocean collectie kom jij helemaal tot rust. De dromerige pasteltinten ijsblauw, zacht lila en koel grijs brengen ontspanning en verfrissing naar je slaapkamer. Lila is één van de trendkleuren dit seizoen waardoor je tegelijkertijd een elegante en trendy slaapkamer look creëert. Bovendien is het frisse kleurenpalet perfect voor de zomer.

La Flamboyance

De Italiaanse renaissance vormde de inspiratie voor het thema La Flamboyance. De mooiste kleuren uit de natuur en klassieke ornamentale dessins uit de Italiaanse high fashion leiden tot een uitgesproken combinatie. Mosgroen en mintgroen zorgen daarbij voor een natuurlijke touch in jouw interieur. Terwijl de warm gele kleur zorgt voor een heerlijk zomers sfeertje. Kortom, een elegante en zonnige collectie met een knipoog naar de renaissance tijd.

Voor een duurzame toekomst

In 2020 speelt duurzaamheid een nog belangrijkere rol in onze samenleving. Daarom is Essenza bezig om de nieuwe collectie verder te verduurzamen en het productieproces nog transparanter te maken. Alle Premium dekbedovertrekken en badstoflijnen zijn voortaan voorzien van het GOTS label, dat garandeert dat het katoen biologisch geteeld is en op milieubewuste en sociaal verantwoorde manier wordt geproduceerd. ‘Buying less, but better’ is dan ook het motto bij Essenza.

En voor welke slaapkamerstijl zou jij kiezen ?

Vorig artikel
helpt warme melk om beter te slapen
Volgend artikel
Walra voorjaarscollectie 2020