Een dinokamer voor stoere jongens

Een dinokamer voor stoere jongens

Een dinokamer voor stoere jongens

Wil je graag de slaapkamer van je kind een stoere make-over geven? Kies voor een echte dinokamer. Het is gegarandeerd een succes, vooral bij de echte waaghalzen. In slechts enkele stappen tover jij de kinderkamer om tot ware dinosaurus slaapkamer. Wij geven je graag een paar handige tips!

Stoere kleuren op de muur

Een dinosaurus kamer vraagt om een bepaald kleurenpalet. Bij de prehistorische dieren denk je al snel aan groen, bruin en grijs, maar ook bordeaux rood, antraciet of juist mintgroen zijn een goede optie. Heeft je zoon nu een basic slaapkamer? Dan creëer je met slechts een kleurtje op te muur al een grote impact. Schilder één wand in een sprekende tint of ga voor bijvoorbeeld een vakverdeling voor een speels effect.

Wil je het direct rigoureus aanpakken? Een behang met dino print is natuurlijk ook een mogelijkheid! Maar vind je een behang vol dino’s iets teveel van het goede? Ga dan voor een gave muursticker. In een handomdraai aan te brengen en wederom ook weer gemakkelijk te veranderen of te verwijderen.

Accessoires in stijl

Om een dino kamer te maken heb je niet gek veel nodig. Zoals hierboven geschreven is een sprekende kleur op de muur al een stap in de goede richting, evenals het gebruik van een sticker of printje op een wand. Natuurlijk mogen ook de nodige accessoires niet ontbreken. Je zoon heeft vast een hoop dino’s waar hij dagelijks mee speelt. Hoe leuk is het dan om bijvoorbeeld ook een dino lamp of kapstokje met dinosaurussen te maken? Het zijn eenvoudige DIY’s die je in een middag maakt en misschien wil je zoon wel een handje meehelpen. Zo werk je samen naar een toffe slaapkamer toe!

Dinokamer met passend beddengoed

Wat is een dinosaurus kamer zonder bijpassend beddengoed? In onze ogen is het plaatje dan niet compleet. Op Smulderstextiel.nl scoor je vele verschillende dekbedovertrekken matchend in de dino slaapkamer. Voor zowel de jonge dinosaurus-fans als de oudere liefhebbers zijn er mooie dino dekbedovertrekken verkrijgbaar. Voor welk dessin ga jij?

Good Morning is een merk dat vooral op het gebied van dinosaurus dekbedovertrekken een groots, wisselend aanbod heeft. Onderstaande dessins kenmerken zich door de kleurrijke prints die perfect passen op een jongenskamer.

Is je zoon al iets ouder? Dan zijn onderstaande stoere dino dekbedovertrekken ook erg leuk. Het overtrek van SNURK is favoriet bij velen, maar ook de gedetailleerde print van Beddinghouse Kids is een topper voor op de dinokamer.

Ben jij een liefhebber van themakamers? 

Bronnen:

homefreak.nl
eengoedverhaal.nu
beccas-studio.nl

Vorig artikel
iSeng Ponyta dekbedovertrek
Volgend artikel
Zo!Home zomercollectie haal het vakantiegevoel in huis