Cinderella geeft je slaapkamer kleur

Cinderella geeft je slaapkamer kleur

Lotta dekbedovertrek Cinderella

Het moment waarop de wereld ontwaakt uit zijn winterslaap is natuurlijk ook het startsein voor een grote voorjaarsschoonmaak. Hoogste tijd voor de knusse maar donkere wintersfeer om plaats te maken voor frisse en luchtige kleurcombinaties die het zonlicht binnenlaten. Door het juiste kleurenpalet te kiezen creëer je eenvoudig een nieuwe stijl in je interieur. Laat je inspireren en geef je slaapkamer een vrolijke lente make-over met de dekbedovertrekken van Cinderella!

Stralend wit

Wit is een heldere en tijdloze sfeermaker voor ieder interieur. Een witte ton-sur-ton slaapkamer oogt niet alleen licht en fris, maar geeft ook een gevoel van ruimte. Door te spelen met verschillende wittinten, materialen en texturen vormen de witte dekbedovertrekken van Cinderella de ideale basis voor iedere woonstijl. Doordat wit andere kleuren extra mooi laat uitkomen, is het bovendien de perfecte contrastkleur. Kies voor wit met een warme ondertoon voor een zachte, dromerige sfeer of juist voor een blauwe of groene ondertoon voor een koele, rustgevende look.

Fris blauw

Blauw staat voor rust, ruimte en frisheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze koele kleur niet alleen een kalmerend effect heeft op je interieur, maar dat die er ook voor zorgt dat je hart langzamer gaat kloppen en je bloeddruk wordt verlaagd. Daardoor helpt een blauwe slaapkamer je om sneller in slaap te vallen en te genieten van een goede nachtrust. De kleur van de lucht en de zee op een mooie lentedag mag dan ook zeker niet ontbreken in de voorjaarscollectie van Cinderella. Of je nu gaat voor een donkerblauw ruitpatroon of voor een strandstoelstreepje in lichtblauw en wit, onder deze dekbedovertrekken word je gegarandeerd uitgerust wakker.

Rustgevend groen

Groen staat symbool voor de natuur en is al jaren een geliefde trendkleur in huis. Met deze veelzijdige kleur kun je alle kanten op: van donker bosgroen voor een exotische Urban Jungle tot vergrijsd saliegroen voor een ontspannende Scandinavische woonstijl. De combinatie van blauw en geel zorgt voor een gevoel van rust, ontspanning en evenwicht in huis waardoor het de perfecte kleur is voor je slaapkamer. De beddengoed collectie van Cinderella biedt dan ook een ruime keus aan groene dekbedovertrekken met grafische of botanische dessins. Of ga je toch liever voor eenvoudig en stijlvol effen?

Neutrale kleuren

Gedempte tinten als grijs, zand en taupe vormen samen een neutraal en natuurlijk kleurenpalet. In combinatie met ronde organische vormen en duurzame materialen, zoals bamboe of linnen, passen zij perfect binnen de Japandi- en de Wabi Sabi-trend. Met kwaliteit, authenticiteit en de natuur als uitgangspunt staan deze Cinderella dekbedovertrekken prachtig in een minimalistisch interieur.

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van Cinderella

Welke kleur heeft jouw nieuwe dekbedovertrek van Cinderella?

Vorig artikel
Beddinghouse Sunny dekbedovertrek
Volgend artikel
Hoe onderhoud ik een donzen dekbed?