Kleurrijk kinderbeddengoed van iSeng

Kleurrijk kinderbeddengoed van iSeng

iSeng Ponyta dekbedovertrek

Nu de kinderen weer volledig naar school mogen, is een goede nachtrust hartstikke belangrijk. Want ’s nachts lekker doorslapen draagt bij aan de concentratie van je kindje en opname van alle lesstof. Een nieuw, tof kinderdekbedovertrek helpt daar natuurlijk bij! iSeng heeft een uiteenlopende collectie met tal van kinderdessins. Zo maak je die eerste schoolweek nét iets minder spannend en staan de kids te popelen om weer op tijd naar bed te gaan.

iSeng kinderdekbedovertrek

De brede collectie van iSeng bestaat uit uiteenlopende dekbedovertrekken voor jong en oud. Van trendy dessins en oude klassiekers tot prachtig gedetailleerde fotoprints. Wil je gemakkelijk een  verfrissende slaapkamer make-over of in een handomdraai een nieuwe kinderkamer creëren? Dankzij iSeng heb je volop keuze om de slaapkamer look te veranderen. Het volwassen beddengoed en de kinderdekbedovertrekken zijn allemaal gemaakt van fijn en comfortabel katoen voor een perfecte nachtrust in het voorjaar en de zomer.

Bekijk iSeng kinderbeddengoed > Bekijk iSeng volwassen beddengoed >

Lievelingsdier

Is jouw zoon of dochter een echte dierenvriend? Bij iSeng vind je schattige kinderdekbedovertrekken met honden, katten en paarden. Het schattige roodgekleurde katje op het Kitten overtrek ligt heerlijk te spinnen op zijn rug en is even ingedut. Dit is wel heel erg uitnodigend om er ook even lekker bij te gaan liggen en in slaap te vallen. Een grote mooie fotoprint zonder poespas.

Het Ponyta dekbedovertrek daarentegen, bevat veel kleur en uitgewerkte details. De uitbundige print toont niet alleen een prachtig paard, maar ook een rijkelijke versiering aan fel gekleurde bloemen. Heb jij een paardenmeisje thuis? Dan is dit kinderovertrek perfect om cadeau te geven.

Wil jouw zoon of dochter al jarenlang een puppy, maar gaat een echte pup jouw toch iets te ver? Op dit wit met lichtgrijze overtrek staat een levensechte Golden Retriever puppy afgebeeld die maar wat graag met je wilt knuffelen. De vacht van de jonge bengel is lekker zacht en donzig. Om verliefd op te worden!

Wat wil je later worden?

Deze vraag word je misschien al van jongs af aan meerdere malen gesteld. Is je kindje gek op auto’s? Wil hij later motorcrosser worden of op het circuit op in een grote Formule 1 auto racen? Met deze gave kinderdekbedovertrekken van iSeng komen zijn dromen over een carrière als Formule 1 coureur of motorcrosser tot leven. Race er op los in dromenland met het iSeng Richard dekbedovertrek of spring vanaf de grote bergen tientallen meters door de lucht met het Motorcross dekbedovertrek. Beide vormen een prachtige aanwinst voor op de kinderkamer waardoor jouw kleine waaghals heerlijk zal slapen.

Favoriete eten

Hebben jullie een kleine zoetekauw in huis? Vrolijk de kinderkamer dan op met dit Cup Cake kinderdekbedovertrek van iSeng. Wellicht is jullie jonge chef dol op koken, bakt hij/zij graag koekjes en taarten of bovenal een echte fijnproever. De grote cupcake op het witte overtrek ziet er overigens erg smakelijk uit. De roze topping, kers op de taart en alle andere felle kleurtjes samen maken het bovendien een ontzettend vrolijk geheel. Loopt het water je al in de mond?

Vorig artikel
Slapen met raam open
Volgend artikel
Een dinokamer voor stoere jongens