Gevarieerde bedcollectie iSeng: voor ieder wat wils!

Gevarieerde bedcollectie iSeng: voor ieder wat wils!

nieuwe collectie iSeng beddengoed

De nieuwe collectie van iSeng is nu te verkrijgen bij Smulderstextiel. De collectie is zeer divers en bevat uiteenlopende dessins, passend bij iedere woonstijl. Het merk heeft beddengoed voor zowel jong als oud. Hou jij van een uitbundige print of liever een ingetogen dessin? Vrolijk je slaapkamer op met een dekbedovertrek van iSeng!

Dekbedovertrekken van iSeng

iSeng staat voor hoogwaardig, exclusief en duurzaam beddengoed waarmee je eenvoudig de sfeer van je slaapkamer bepaalt. De brede collectie van iSeng bestaat uit uiteenlopende dekbedovertrekken voor jong en oud. Van eigentijdse dessins, gebaseerd op de laatste trends tot tijdloze prints met een klassieke touch. Ga jij voor een echte eyecatcher? Of kies je toch liever voor basic en casual? Er is voor ieder wat wils.

Ontdek de collectie van iSeng >>

Wereldse prints

Ben jij weg van de wereldse woonstijl? In de najaarscollectie van iSeng vind je twee dekbedovertrekken met prachtig gedetailleerde prints. Tegenwoordig is een Perzisch taptijt op de vloer weer helemaal on trend, maar wat dacht je van een Perzische print op je bed? Zo maak je echt statement en tover je jouw slaapkamer om tot een sprookje uit Duizend-en-een-nacht. Ook met het Paisley patroon, meegenomen uit het Perzische rijk, creëer jij eenvoudig een oosters paleisje.

Casual en tijdloos

Hou jij van fris, licht een rustige sfeer? Dan is het iSeng Uni Double dekbedovertrek iets voor jou. Het effen dekbedovertrek is grijs aan de voorzijde en wit aan de achterzijde. Zo kun je met het omkeerbare dessin nog eens afwisselen. En als je liefhebber bent van de landelijke woonstijl dan sluit de knusse, tijdloze print van het iSeng Nicky dekbedovertrek daar goed op aan, een klassiek ruitje is tenslotte nooit verkeerd. Een winters patroon die knus- en gezelligheid geeft in je slaapkamer interieur. Combineer het dekbedovertrek met een bijpassend hoeslaken en stijlvolle plaid.

Prachtig pastel

Liefhebber van kleur in huis? Dan is het vrolijke, opvallende iSeng Waterfall dekbedovertrek zeker is voor jou. Het mooie dessin heeft iets weg van een aquarel schilderij waarbij de pasteltinten in een streeppatroon zijn aangebracht. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn, een hoogwaardig materiaal met satijnbinding dat de stof extra glad en zacht maakt.

 

Voor stoere jongens & meiden

Behalve volwassen dekbedovertrekken heeft iSeng ook kinderdekbedovertrekken in de collectie. Deze leuke en stoere dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen renforcé, een comfortabel materiaal om onder te slapen. De stof is namelijk ventilerend en neemt goed vocht op.

Is jouw zoon of dochter een echte durfal? Met het iSeng Motor Cross dekbedovertrek kruip je in de huid van een stoere motorcrosser. Je rijdt met de motor over metershoge heuvels, legt allerlei moeilijk hindernissen af en springt tientallen meters hoog door de lucht. Of laat de kleine racemonster heerlijk wegdromen met het iSeng Richard dekbedovertrek. Het dekbedovertrek met daarop een opvallende formule 1-wagen is klaar om van start te gaan en in enkele seconden de 200 kilometer per uur te bereiken. Race in topsnelheid naar dromenland en wordt de nieuwe Max Verstappen. Zo komen dromen uit. Maar je kunt het natuurlijk ook iets rustiger aan doen. Is je dochter gek op katten? Of wil ze ook zo graag een huisdier? Maak haar dan blij met het iSeng Kitten dekbedovertrek, heel schattig maar eentje zonder alle poespas. Het lieve rode katje ligt heerlijk te slapen of zijn rug. Ga er lekker bij liggen en geniet ook van jouw nachtrust.

Vorig artikel
Volgend artikel
Walra plaid