Een leuke kinderkamer met Good Morning beddengoed

Een leuke kinderkamer met Good Morning beddengoed

Is jouw kind ook een groot dierenliefhebber? Dan maak je hem of haar zeker weten blij met een vrolijke themakamer helemaal in stijl. Van schattige paarden en dolfijnen tot aan stoere dino’s en kleurrijke lama’s: ontdek de ruime collectie van beddengoedmerk Good Morning en laat je inspireren!

Paarden, dolfijnen en lieve hertjes

Wat jouw lievelingsdier ook is, binnen de veelzijdige Good Morning Kids collectie vind je bij bijna elk dier wel een passend dekbedovertrek. Hierdoor kun je al je fantasie kwijt bij het inrichten van de slaapkamer. Voor de kleine paardenfans onder ons is er bijvoorbeeld beddengoed met prachtige fotoprints. Je ziet de paarden galopperen in de wei of langs de zeekust en ze nemen je elke avond weer mee naar een nieuwe droombestemming. Ook een blauw dolfijnen overtrek geeft de kinderkamer een vrolijke uitstraling. Of wat dacht je van een lief hertje omringd door romantische rozen?

Het zijn stuk voor stuk leuke prints die de slaapkamer opfleuren. Zo word je iedere ochtend weer wakker met een glimlach op je gezicht! Knuffelen met de hertjes, zwemmen met dolfijnen of rennen met wilde paarden… Welk avontuur wil jij vandaag beleven?

Stoere dino’s in de jungle

Haal de jungle in huis en laat je meenemen naar de prehistorie! Good Morning brengt je de stoerste dinoprints die je slaapkamer omtoveren in een echt oerwoud vol bijzondere dinosaurussen. Je komt allerlei verschillende dino’s tegen, zoals de tyrannosaurus, stegosaurus of de brontosaurus. Deze leuke themakamer maak je helemaal af door de muren donkerblauw of groen te verven. Ook kleurrijke dierenknuffels, bijvoorbeeld van een leuke T-rex, maken de jungle look compleet.

Ontdek de grote oceaan

Dankzij deze diepblauwe overtrekken neem je elke nacht een heerlijk frisse duik in het water. Zwem tussen de walvissen, haaien of zeesterren en je beleeft de leukste avonturen. Ook een stoer piratenschip past natuurlijk perfect bij een waterthema. Met dit prachtige beddengoed is naar bed gaan altijd een feestje.

Kleurrijke lama’s voor een vrolijke slaapkamer

Met een schattige lama ziet jouw slaapkamer er altijd vrolijk uit. Zo begin je elke ochtend goed gehumeurd aan een nieuwe dag! Deze knuffelachtige dieren nodigen je ook ’s avonds uit om weer lekker warm weg te kruipen onder de dekens. In mooie pasteltinten zoals lichtroze of lichtblauw geven de Good Morning lama dekbedovertrekken de ruimte een zachte look. Ze zijn daarnaast dubbelzijdig bedrukt, waardoor je af en toe kunt afwisselen.

Slaap zacht met Good Morning beddengoed

Veel Good Morning kinderdekbedovertrekken bestaan uit 100% katoen. Dit natuurlijke materiaal voelt heerlijk zacht aan in je handen en heeft een sterk vochtregulerend vermogen. Katoen is daarnaast ademend en warmteregulerend, wat zeer fijn is gedurende de warme zomermaanden. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je ontspannen in slaap valt en je in de ochtend weer fris de dag kunt beginnen. Verder is katoenen beddengoed ook stevig, slijtvast en makkelijk in het onderhoud.

Naast katoen zijn er overtrekken van 100% flanel die je lekker warm houden in de koudere wintermaanden. Maar welk materiaal je ook kiest, met Good Morning beddengoed tover je de kinderslaapkamer binnen een handomdraai om in een prachtige themakamer!

 

Bekijk hier alle Good Morning kinderdekbedovertrekken!

 

Wat is jouw lievelingsdier?

Vorig artikel
Dekbed Silvana
Volgend artikel
Ariadne at Home Mix - Pastel