Perfect Pastel: dé trend van frisse voorjaarskleuren

Perfect Pastel: dé trend van frisse voorjaarskleuren

Ariadne at Home Mix - Pastel

Het voorjaar is begonnen, een mooi moment om jouw slaapkamer ook in lentesferen te brengen. En welke trend past hier beter bij dan de trend Perfect Pastel? De frisse pasteltinten maken van jouw interieur een vrolijk geheel. Laat je inspireren hoe je de prachtige pastelkleuren terug kunt laten komen in jouw slaapkamer.

Stijlvol voor ieder interieur

Met een pastelkleurig dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer in een handomdraai een leuk tintje. De fleurige poedertinten creëren een frisse uitstraling die helemaal past bij het voorjaar. Met een effen dessin zit je altijd goed. Deze passen in vele woonstijlen thuis en zijn gemakkelijk te combineren met uiteenlopende kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop en mix en match er op los!

Prints in zachte pasteltinten

De populaire pastelkleuren als babyblauw, zachtroze en lichtgeel zie je terug in veel uitlopende printjes. Van een vrolijk bloemen dessin tot een simpeler banenpatroon. De zachte kleuren komen perfect uit in diverse prints, zodat er voor iedere woonstijl wel een trendy overtrek is. Creëer een knusse landelijke sfeer met een klassieke print. Of ga juist voor een koel en basic Scandinavisch interieur.

De finishing touch met een bedsprei

Maak de look helemaal compleet met een bedsprei. Combineer een zachte aardetint met een vrolijke pastelkleur voor een leuk contrast. Of je nou een dekbedovertrek hebt met print of niet, er is altijd wel een matchende sprei. Naast dat een sprei jouw slaapkamer een chique tintje geeft, is het ook nog eens functioneel. Zo beschermt de sierdeken je overtrek tegen zonlicht en stof. Hierdoor blijven de kleuren van het overtrek langer prachtig zichtbaar.

Pastel in de keuken

Buiten de slaapkamer kunnen de frisse lentekleuren natuurlijk ook toegepast worden. De keuken kun je in voorjaarssferen brengen met keukentextiel in pasteltinten. Maak het set compleet door matchende keuken- en theedoeken in dezelfde poederkleur. Natuurlijk kun je twee pasteltinten ook mixen. Voor de liefhebber van printjes hebben we ook keukentextiel in ons assortiment in pastelkleur met een klassiek ruiten design.

 

Bekijk hier meer van de Perfect Pastel trend

Hoe ga jij deze vrolijke pasteltinten laten stralen in jouw interieur?

Vorig artikel
Volgend artikel
Heckettlane Palmira dekbedovertrek