Haal de zomer in huis: nieuwe voorjaarscollectie van Heckettlane

Haal de zomer in huis: nieuwe voorjaarscollectie van Heckettlane

Heckettlane Palmira dekbedovertrek

Kun je niet wachten om deze zomer op vakantie te gaan? Met de nieuwe voorjaarscollectie van Heckettlane is het helemaal niet meer nodig om vakanties te boeken naar verre bestemmingen. Met deze prachtige dekbedovertrekken haal je gemakkelijk je favoriete vakantiebestemming in huis!

Heckettlane’s dekbedovertrekken

Wat Heckettlane zo uniek maakt, zijn niet alleen de hoogwaardige materialen, maar ook het designteam. Deze getalenteerde ontwerpers reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen. Tijdens deze prachtige reizen laten ze zich verassen door de kleuren, geuren en smaken van diverse bestemmingen. Deze ervaringen vind je dan ook terug in de dekbedovertrekken, waarin de architectuur, het straatleven, de muziek en de sfeer helemaal tot leven komt.

Faro District – zon, zee en strand

Laat je meenemen naar het meest zuidelijke district van Portugal: Faro. Met de prachtige stranden, het schilderachtige platteland en een temperatuur die nooit onder de 15 °C zakt is Faro de perfecte bestemming om heerlijk tot rust te komen. De Portugese charme van deze plek is dan ook terug te vinden in de schitterende dekbedovertrekken. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het doel van deze Heckettlane overtrekken!

Bali – rust, natuur en vrijheid

Staat Bali ook hoog op jouw bucketlist? Bali behoort tot de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld, en dat is niet zonder reden: de natuur op Bali is indrukwekkend. De kleurrijke bloementuinen, de hoge bergen en de groene natuur met prachtige rijstvelden zijn adembenemend. Dit is dan ook terug te zien in de schitterende dekbedovertrekken van Heckettlane: ze zijn rijk gekleurd, overdadig en uitbundig. Perfect voor een exotische sfeer in de slaapkamer!

Murcia – geschiedenis, architectuur en cultuur

Ontdek de nieuwe dekbedovertrekken van Heckettlane, geïnspireerd door de prachtige stad Murcia in het zuidoosten van Spanje. Met de rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en bruisende cultuur is deze stad dé perfecte bestemming. De overtrekken nemen je mee tijdens een zonnige wandeling door Murcia, omringd met de geur van bloemen, rozemarijn en het zachte gefluit van vogels.

En ben je toe aan een nieuwe uitstraling? Draai dan eenvoudig je dekbedovertrek om. De overtrekken van Heckettlane zijn voorzien van een andere print aan de achterkant, zodat je gemakkelijk een andere look kunt creëren met je favoriete overtrek!

Heerlijk zacht badtextiel van Heckettlane

Naast de nieuwe collectie dekbedovertrekken, heeft Heckettlane ook een uitgebreide collectie badtextiel. Verwen jezelf met de heerlijk zachte handdoeken, washandjes, badlakens, douchelakens en gastendoekjes. Het assortiment bestaat uit drie verschillende collecties: Grant, Premium en Prestige, gemaakt van 100% katoen en elk met hun unieke textuur en stijl. Katoen is een ideaal materiaal voor badtextiel, want het is vochtabsorberend, stevig en slijtvast. Heerlijk zacht voor in de badkamer!

De nieuwe collectie badtextiel is verkrijgbaar in maar liefst 13 verschillende kleuren! Zo vind je altijd een kleur die perfect past in jouw badkamer.

Van het bruisende Murcia tot het exotische Bali, jouw droomvakantie begint thuis! Wat is jouw favoriete item uit de voorjaarscollectie van Heckettlane?

Bekijk de collectie van Heckettlane hier!
Vorig artikel
Ariadne at Home Mix - Pastel
Volgend artikel
Seahorse Parardis strandlaken - Blauw