Najaarscollecties online | Beddengoedtrends | Topmerken

Najaarscollecties online: laatste beddengoedtrends van topmerken

Je kunt weer bij Smulderstextiel terecht voor de nieuwste collecties beddengoed van de hoogste kwaliteit. Deze schitterende dekbedovertrekken en hoeslakens mag jij niet missen! We hebben ruim 350 nieuwe overtrekken toegevoegd aan ons assortiment. Tevens ontvang je nu gratis bij je bestelling ons nieuwe inspiratiemagazine.

Wat is er nieuw?

Tover je slaapkamer om in een sfeervol en winters warm walhalla met prachtige nieuwe overtrekken en hoeslakens van de bekende topmerken. In onze preview nemen we zes van onze grootste merken onder de loep:

Cinderella

Cinderella zorgt al tientallen jaren voor een vrolijke uitstraling in talloze slaapkamers. Het merk biedt een brede selectie aan dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Van Scandinavisch-basic tot landelijk en romantisch, de overtrekken van Cinderella zijn er in verschillende kleuren en met de leukste prints! De najaarscollectie van Cinderella kenmerkt zich door het materiaal percaline katoen dat gladder en soepeler aanvoelt dan gewone katoen.

Bekijk Cinderella najaarscollectie →

Snoozing

Snoozing zal je versteld doen staan van de luxe en elegantie van de effen dekbedovertrekken gemaakt van het sterke en duurzame linnen. Deze zijn verkrijgbaar in vijf ontspannende kleuren. Verder komt Snoozing met extra zachte en elastische dubbel jersey hoeslakens en prachtige flanellen dekbedovertrekken voor optimaal slaapcomfort. Heerlijk warm in de winter!

Bekijk Snoozing najaarscollectie →

Beddinghouse

De najaarscollectie van kwaliteitsmerk Beddinghouse is zeer ruim en divers qua stijlen. Door het veelvuldige gebruik van flanel en katoen-satijn is een goede nachtrust met een dekbedovertrek van Beddinghouse geen enkel probleem. Doe inspiratie op aan de hand van de acht trendy stories op onze site en vind het overtrek wat precies op jouw smaak aansluit.

Bekijk Beddinghouse najaarscollectie →

Rivièra Maison

Het stijlvolle Rivièra Maison kenmerkt zich door de landelijke uitstraling van de dekbedovertrekken. Ook de nieuwe najaarscollectie bevat weer vele schitterende dekbedovertrekken van zowel katoen als flanel waarmee je de slaapkamer omtovert in een ruimte die elegantie ademt. Lees meer over de najaarscollectie van Rivièra Maison in onze speciale blog.

Bekijk Rivièra Maison najaarscollectie →

Essenza

Zoals wij van het toonaangevende merk Essenza gewend zijn spelen zij ook dit najaar weer in op de allerlaatste slaapkamertrends met dekbedovertrekken van de beste kwaliteit en met sterk uiteenlopende prints. Een drietal kleuren staan centraal: Yellow, Burgundy en Petrol. Naast weelderige bloemenprints kent de collectie ook rustig ogende effen dessins. De comfortabele materialen satijn-katoen en flanel dragen bij aan het warme gevoel dat je creëert in de slaapkamer.

Bekijk Essenza najaarscollectie →

Walra

Met Walra kom jij de winter wel door. De nieuwe collectie van dit topmerk bevat namelijk zowel klassieke als moderne dekbedovertrekken van de fijnste materialen. Naast het heerlijk warme flanel is er de keuze uit het soepele katoen-satijn en het zachte percale katoen. Walra wisselt fleurige ontwerpen af met rustige effen dessins in zowel warme kleuren als echte herfsttinten. Daarmee sluiten ze aan op iedere interieurstijl. Lees meer over de najaarscollectie van Walra in deze blog.

Bekijk Walra najaarscollectie →

 

Vorig artikel
Heb je het idee dat jij en je partner uit elkaar groeien? Voordat jullie direct rigoureuze maatregelen nemen kunnen jullie eerst eens een split hoeslaken overwegen.
Volgend artikel
yoga mindfulness voor goede nachtrust