Ariadne at Home beddengoed in romantisch en landelijk pastel

Ariadne at Home beddengoed in romantisch en landelijk pastel

Colour Palette dekbedovertrek Ariadne at Home

Lichtgeel, mintgroen, roze, lila…Zachte pastelkleuren horen bij het voorjaar. Daarom voeren deze poedertinten ook de boventoon in de nieuwe collectie dekbedovertrekken van Ariadne at Home. Met dit dromerige kleurenpalet creëer je eenvoudig een gevoel van licht, ruimte en rust in je slaapkamer. Dus of je nu gaat voor romantische bloemmotieven of landelijke banendessins, met dit pastelkleurige beddengoed geef je jouw huis een frisse lente-opsteker.

Gebloemde dekbedovertrekken in zacht pastel

Madeliefjes, papavers en andere wilde veldbloemen in rustgevende pasteltinten sieren de dekbedovertrekken van Ariadne at Home. Geschilderd in vloeiende aquarellijnen brengen deze fleurige dessins een vleugje romantiek naar de slaapkamer. Heldere kleuraccenten in geel, wit en terra geven de verleidelijke poedertinten groen, roze en blauw bovendien een instant lentegevoel. Zo laten deze bloemdessins zien dat pastellen niet mierzoet hoeven te zijn. Je kunt er echt alle kanten mee op! Door ze eenvoudig met elkaar te mixen & matchen of door juist een spannend effect te creëren met stoere contrastkleuren vormen zij de ideale basis voor iedere slaapkamer.

Bekijk de beddengoed collectie van Ariadne at Home

Pastel strepen voor landelijke charme

Naast romantische bloemmotieven staan ook landelijke banendessins centraal In het beddengoed van Ariadne at Home. Breipatronen, stoftexturen en opvallende stiksels in natuurlijke kleuren geven karakter en charme aan de robuuste streeppatronen. Om het voorjaar te vieren heeft dit stijlvolle kwaliteitsmerk ervoor gekozen om pastelkleuren toe te passen als kleurrijke tegenhangers voor de sobere natureltinten. Zeker in een slaapkamer waarin wit, beige en grijs de boventoon voeren, laten zij een zachte en frisse lentebries waaien. Behalve rustieke stofmotieven vind je in de collectie daarom ook pastelkleurige dekbedovertrekken met speelse banendessins in aquarel. Ze onderstrepen de nonchalante, gezellige sfeer en brengen je slaapkamer tot leven.

Katoenen pastelkleurige dekbedovertrekken

De nieuwe dekbedovertrekken in zacht pastel van Ariadne at Home zijn gemaakt van even zachte katoen. De talloze goede eigenschappen maken dit veelgebruikte natuurmateriaal tot de ideale stof voor zomers beddengoed. Doordat katoenvezels van nature een goede ventilerende werking hebben, wordt transpiratievocht namelijk snel afgevoerd. Daardoor blijft je bed zelfs tijdens warme zomernachten toch altijd fris en droog aanvoelen. Daarnaast is de soepele maar ook stevige stof gemakkelijk in het onderhoud. Zelfs na veelvuldig wassen en drogen in de machine behoudt katoenen beddengoed lang zijn mooie kleur en goede kwaliteit.

Welk pastelkleurig dekbedovertrek van Ariadne at Home laat jouw slaapkamer weer stralen?

Vorig artikel
Day Dream Mila dekbedovertrek roze - Moederdag
Volgend artikel
Zo!Home Paisley di Lino dekbedovertrek mint green