Hekel aan beddengoed strijken? Walra denkt met je mee!

Hekel aan beddengoed strijken? Walra denkt met je mee!

Walra Vintage Satin dekbedovertrek

Speciaal voor al die mensen die wel wat beters te doen hebben dan strijken heeft Walra beddengoed ontworpen dat tegelijkertijd mooi, duurzaam én (bijna) strijkvrij is. Het geheim? Aan de ene kant vind je in de collectie een ruime keus aan overtrekken met een mooie reliëfstructuur die je zeker niet eruit wil strijken. Aan de andere kant biedt dit kwaliteitsmerk ook makkelijk te strijken dekbedovertrekken van extra gladde katoen en katoen-satijn. Het resultaat: meer comfort, meer stijl en vooral… meer tijd voor jezelf!

Seersucker: licht en luchtig de zomer door

Met zijn speelse wafelstructuur geeft seersucker jouw bed een heerlijk nonchalante uitstraling. Voor de ultieme Lazy Sunday. Deze katoenen zomerklassieker krijgt zijn rimpelige lengtestrepen, doordat tijdens het weven wordt gespeeld met de spanning in het weefpatroon. Dankzij de uitstekende ventilerende en absorberende werking, zorgt de lichte en luchtige stof bovendien voor fijne verkoeling. Ook Walra heeft zich laten inspireren door dit comfortabele zomermateriaal. Het Basic & Tough dekbedovertrek is dan ook een opvallende nieuwkomer in de collectie. Of je nu kiest voor tijdloos wit, trendy theegroen of mosterdgeel, deze leuke wafelstof is helemaal van nu. Het kreukeffect is natuurlijk juist de charme van dit overtrek. Dus vooral niet strijken!

Walra Basic & Tough dekbedovertrek theegroen
Walra Basic & Tough dekbedovertrek theegroen
Ontdek hier de collectie

Stoere zachtheid van Vintage Cotton

Ook het Vintage Cotton dekbedovertrek van Walra combineert stoere eenvoud met zachtheid. Niet alleen de leuke retrokleuren, maar vooral ook de verwassen look maken van dit overtrek een prachtige toevoeging voor een boho chic interieur. Zoals de naam al zegt is de Vintage Wash een speciale wasbehandeling die de katoenen stof tegelijkertijd een robuuste vintage look en een extra zachte touch geeft. De casual stijl wordt nog versterkt door de dubbele jeans stitch rondom. Om de nonchalante uitstraling van de stof te behouden, laat je het dekbedovertrek na het wassen gewoon lekker wapperen aan de waslijn. Dan is het in een mum van tijd droog en kan het zonder te strijken zo weer op je bed!

Vintage Satin: Casual maar vooral heel Chic

Heb je geen zin om eindeloos te strijken, maar wil je wel een stijlvolle slaapkamer met een luxe feel? Laat je dan verleiden door het Vintage Satin dekbedovertrek van Walra. Fris wit voor een zee van ruimte en licht of stoer antraciet voor een warme en elegante sfeer. Door de combinatie van de speciale satijnbinding met de vintage wash afwerking voelt dit katoen-satijnen overtrek zijdezacht en glad aan. De dicht op elkaar geweven katoenen draden zorgen ervoor dat de soepele stof nauwelijks kreukt. Dus als strijken niet jouw hobby is, is dit overtrek echt een aanrader voor jou.

Wil je toch dat jouw bed er strak en piekfijn uitziet? Laat je dan inspireren door onze strijktips & tricks!

Welk dekbedovertrek van Walra geeft jou dat luie-zondag-gevoel?

Vorig artikel
Katoen-satijn wassen in de wasmachine
Volgend artikel
Seahorse-Pessinus-hammamdoek-Groen